影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BOBO128 發表於 18-3-20 17:47
你開始睇未?我怕有排都未講結婚
唔會到好後先結婚掛....
佢地仲要講內宮之間爭下, 未結婚冇得爭囉?

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Pollyowen 的帖子

甘又係 wor ....
你有沒有開那個男人吳秀? 都 ok wor

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BOBO128 發表於 18-3-21 15:00

甘又係 wor ....
冇睇呀! 我暫時得光洙套live同依套咋!

珊瑚宮

ep6我今晚先有時間睇

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

光洙套live , 好睇嗎?

我現在睇 大君, 吳秀, 吳作斗, 3 部, 剛完左廣播....

珊瑚宮

BOBO128 發表於 18-3-21 15:14

光洙套live , 好睇嗎?
光洙套live講佢地係警察新丁, 因為搵唔到工去考警察, 跟住響警局跟班師兄嘅警察工作, 頭兩集覺得佢地都好辛苦又慘.... 都幾寫實嘅, 同一般講警察查案片唔同, 多左講佢地背後d工作, 都幾特別

伯爵府

好, 等我有時間就開...........

珊瑚宮

睇完男女主認定對方果PART, 好感人, 雖然女主成日話偶遇見三次就係命定, 仲要非君不嫁, 不過古裝劇都可以接受

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-22 10:02
睇完男女主認定對方果PART, 好感人, 雖然女主成日話偶遇見三次就係命定, 仲要非君不嫁, 不過古裝劇都可以接 ...

古代來說:女一都好主動,成日約會!

男一笑容好 sweet , 鄰家陽光男孩!
我期望過多 1x,2x 年後,我有此女婿

珊瑚宮

BOBO128 發表於 18-3-22 14:22
古代來說:女一都好主動,成日約會!

男一笑容好 sweet , 鄰家陽光男孩!
你連頭像相都係佢, 真係好想佢做未來女婿啊! 我覺得佢唔似31歲

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-22 15:00
你連頭像相都係佢, 真係好想佢做未來女婿啊! 我覺得佢唔似31歲

對,我老公又吾肯再追個仔,我想,但佢怕⋯
我兩個女,D朋友話似韓妹(皮膚白嫩, 高鼻),如果生仔,有機會似韓仔!
覺得尹施允似25,26 歳

珊瑚宮

BOBO128 發表於 18-3-22 15:47
對,我老公又吾肯再追個仔,我想,但佢怕⋯我兩個女,D朋友話似韓妹(皮膚白嫩),如果生仔,有機會似韓仔 ...
咁要兩個女同你taste差不多, 搵個合你心意嘅女婿啦!

伯爵府

2 個仲細, 有排等...........

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

追到第五集,臨尾嗰段好浪漫

伯爵府

anyuser18 發表於 18-3-23 18:29
追到第五集,臨尾嗰段好浪漫

係呀!好 sweet

珊瑚宮

回覆樓主

想問下依套劇係星期六日做嗎?仲未見ep7有得睇嘅

伯爵府

集數 20/ 每週六日 22:50

星期一先有.....

珊瑚宮

回覆樓主

睇完ep7啦!睇黎仲要講多唔知幾多集打仗呢?

珊瑚宮

回覆樓主

Ep7出現左個女仔,係咪響ep1有同行返朝鮮個女人呢?睇黎我要再睇多次ep1

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-26 08:03
Ep7出現左個女仔,係咪響ep1有同行返朝鮮個女人呢?睇黎我要再睇多次ep1

係呀

首頁
12345...8

尾頁

跳至
熱門主題