自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

打尖新方法,等巴士,四條友排我後面,四條友一路傾一路笑一路郁來郁去,扮哂嘢越行超前,搏哂大霧,唔好以為我一條友會唔敢出聲至得㗎!

伯爵府

JoanC 發表於 18-3-12 22:32
打尖新方法,等巴士,四條友排我後面,四條友一路傾一路笑一路郁來郁去,扮哂嘢越行超前,搏哂大霧,唔好以 ...

重有d人打尖方法係,條隊一路行緊入去,佢哋扮揾人,一路係後面行前,你叫佢排隊,佢話揾人,你真的吹佢唔脹,跟住係你前面入咗去

寶石宮

2023年兔年勳章

laiyee6121 發表於 18-3-13 09:38
重有d人打尖方法係,條隊一路行緊入去,佢哋扮揾人,一路係後面行前,你叫佢排隊,佢話揾人,你真的吹佢唔 ...

呢招OP成日見

伯爵府

Poyau 發表於 18-3-13 10:41
呢招OP成日見

我時時都遇到

珍珠宮

重有d人打尖方法係,條隊一路行緊入去,佢哋扮揾人,一路係後面行前,你叫佢排隊,佢話揾人,你真的吹佢唔 ...

我昨天在麥記就係試過被人咁打尖了,見佢係老人家算啦~佢係知好多人排隊的,故意走向前同另一個亞婆講幾句野就企係亞婆後面打尖了,可能係麥記常客。

伯爵府

mln 發表於 18-3-13 10:47
我昨天在麥記就係試過被人咁打尖了,見佢係老人家算啦~佢係知好多人排隊的,故意走向前同另一個亞婆講幾 ...

老人家我就由得佢,佢都係持老賣老啫

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

igiveup:

珍珠宮

15週年勳章

”(((((((((呀哥仔, 排隊呀))))))))
唔駛客氣既

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

打尖新方法,等巴士,四條友排我後面,四條友一路傾一路笑一路郁來郁去,扮哂嘢越行超前,搏哂大霧,唔好以 ...
樂園遇過不下數十次,佢地好勁,明明一家人排我後面。貼住我咁行,貼得好緊。轉個彎,不知不覺,就排左我一家前面。
中國式打尖,我真係甘拜下風。
我冇鬧佢,去玩,我真係唔想掃興。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

咁真係高招,我未見過~

寶石宮

2023年兔年勳章

我昨天在麥記就係試過被人咁打尖了,見佢係老人家算啦~佢係知好多人排隊的,故意走向前同另一個亞婆講幾 ...

M記慣犯

寶石宮

2023年兔年勳章

tester5 發表於 18-3-13 11:07
樂園遇過不下數十次,佢地好勁,明明一家人排我後面。貼住我咁行,貼得好緊。轉個彎,不知不覺,就排左我一 ...

通常小朋友做先鋒 父母扮揾仔女行前

大宅

tester5 發表於 18-3-13 11:07
樂園遇過不下數十次,佢地好勁,明明一家人排我後面。貼住我咁行,貼得好緊。轉個彎,不知不覺,就排左我一 ...

所以我地通常一字排開攔住條路,唔會比機會佢地咋咋帝打尖

公爵府

+4熱血勳章

超市長龍時呢D精靈老人就會出現, 持老賣老非常乞人憎

伯爵府

siu05 發表於 18-3-13 11:02
”(((((((((呀哥仔, 排隊呀))))))))
唔駛客氣既

哈哈,我多數遇到係呀蟬呀

伯爵府

tester5 發表於 18-3-13 11:10
咁真係高招,我未見過~

係廁所排隊就冇得話揾人啦掛,個d b6蟬打尖,我要佢排隊,佢一陣又走返上前打尖,重嬉皮笑臉,真厚顏無恥

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

咁最後,有出無?

珍珠宮

20150618bb 發表於 18-3-20 13:10
咁最後,有出無?

我點會放過佢哋

大宅

D人真係好L老土, 一個人排隊好高危

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

JoanC 發表於 18-3-20 13:16
我點會放過佢哋

首頁

尾頁

跳至