自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

應承左bb ,但天陰陰,入唔入好

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

同bb講如果今日唔入改第日

大宅

NATBNATB 發表於 18-3-14 11:10

我都諗緊入唔入,唔知果邊有冇雨呢

大宅

shadow2017 發表於 18-3-14 11:21
我都諗緊入唔入,唔知果邊有冇雨呢

老公話機場都有啲雨

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主

天陰,如果可以改期就第二日先去。
萬一去到落雨,無得睇巡遊,小飛象果d露天機動遊戲都可能會暫停。
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

珍珠宮

回覆樓主

入,我是重信用的人

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

NATBNATB 發表於 18-3-14 11:10

我C6入左了,無乜人

答應左玩室內也可以!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

落雨唔好入了

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

但係我覺得咁既天氣去可能會好少人,不過都有落大雨既風險

男爵府

回覆樓主

咁就要睇下如果今日唔入咁幾時先再去到 同埋如果小朋友真係好期待我會照入

侯爵府

我要做媽媽 發表於 18-3-14 11:47
但係我覺得咁既天氣去可能會好少人,不過都有落大雨既風險

我仔細時我都係揀呢種天氣入,唔多人,雨唔太大,而且迪迪尼室內遊戲多D ,都好多嘢玩(出發前同小朋友講明可能有些遊戲玩唔到就ok )

男爵府

回覆樓主:

原本我都係應承左個仔放學去,落雨冇得去啦

大宅

天真B 發表於 18-3-14 12:14
原本我都係應承左個仔放學去,落雨冇得去啦

毛毛雨中,我入呀

寶石宮

至愛朱古力 發表於 18-3-14 11:38
同bb 講落雨迪士尼唔開

寶石宮

2023年兔年勳章

lam133 發表於 18-3-14 11:45

我C6入左了,無乜人

咁情況 唔係幾啱小朋友

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

「奇妙處處通」會員獨家徽章登場!(emoji) 6款珍藏版迪士尼「花蛋」徽章將於3月17日起,每星期推出一款*。✨今年有全新換領安排✨ 大家只要親身到會員中心出示會員卡就可以免費換到第一款嘅小熊維尼「花蛋」徽章(emoji)!

喺第二個星期開始,只要親身出示會員卡同即日合資格嘅消費收據**,就可以免費換領其他五款喇!由即日至 4月10日成為「奇妙處處通」會員,更可享3人行85折優惠^!

而壓軸兩款仲係神秘隱藏版添,想知神秘隱藏版係邊位迪士尼朋友? 咁就要緊貼我哋嘅通知啦! 記得⌚準時嚟儲齊一套喇!

* 每款徽章數量有限,送完即止
** 受條款及細則約束,了解詳情: http://l.hkdl.hk/QsbjZv
^ 優惠期2018年4月10日,只限香港居民,長者「奇妙處處通」除外,受條款及細則以及不適用日子約束

Attention Magic Access pin collectors, our set of 6 exclusive Collectible Disney Egg Pins* are ready! (emoji) Do take note of the ✨ new redemption arrangement✨ Visit us from 17 - 23 March to redeem your 1st pin with your membership card at

首頁

尾頁

跳至