論盡家傭

跳至

首頁
12345...11

尾頁

洋房

回覆樓主:

可以pm資料俾我嗎?謝謝

大宅

Please Pm the details to me, thanks.

複式洋房

兩只小天 發表於 18-3-19 21:32
菲姐姐?我岩岩比左錢⋯等緊visa...6K...全包包埋保險香港body check....agent 到好盡責:y ...

Pls pm

複式洋房

兩只小天 發表於 18-8-2 19:03
無問題⋯但最好你地主動PM我啊攪到我好有賣廣告feel
...

請問可以pm details 俾我嗎?

伯爵府

畀面勳章

菲姐姐?我岩岩比左錢⋯等緊visa...6K...全包包埋保險香港body check....agent 到好盡責:y ...

please pm me, thanks

大宅

我都搵左個大約6000既agent,請direct hire, 工人仲有三日到港,agent突然話工人有病,佢菲律賓公司話有醫生證明,我唔敢要個工人。

Agent叫我簽停止申請信,但又不用寫明工人病的原因,只寫她來不到,我已經覺得好怪。

後來,個工人同我講話菲律賓公司扣起佢d文件,收佢介紹費,話幫佢搵第二個僱主。

工人之後去政府醫院檢查,話佢無事,但我之前已經停止申請了,我同工人都有損失。

我覺得係一個騙局,大家小心d。

複式洋房

yan@yan 發表於 18-10-10 19:52
我都搵左個大約6000既agent,請direct hire, 工人仲有三日到港,agent突然話工人有病,佢菲律賓公司話有醫 ...

我都搵緊agent, 請問可以PM 我邊間嗎?怕搵到黑店

複式洋房

可否pm agent 的資料?thank you!

別墅

Can you give me details ? Thanks

大宅

印傭都做? 請PM 我

複式洋房

菲姐姐!我direct hire家姐用緊既工人既親戚,請問自己安排係咪好煩?可以pm我你個agent 嗎?謝謝

別墅

can you pm me the details? thanks

民房

2011remember 發表於 18-10-24 10:19
can you pm me the details? thanks

民房

Can u pm me the details ? Thx!

大宅

yan@yan 發表於 18-10-10 19:52
我都搵左個大約6000既agent,請direct hire, 工人仲有三日到港,agent突然話工人有病,佢菲律賓公司話有醫 ...

好明顯係一個局
黑店中介想屈機賺錢
唉!

大宅

回覆 lingma123 的帖子

我果間中介一條龍服務,一個價全包!香港同菲律賓所有文件 合約 培訓課程同證書 visa OEC 菲保險 驗身x2 單程機票 到港接機 整身份 證領事館報到… 總之一個費用全包,兩個月工人到港後去中介度接人返家即可,重點係工人一毫子都唔洗比菲律賓中介做培訓同傭金果d,所以你地可以自行同工人攤分呢個中介費用,若平分每人4千幾搞掂,絕對平過大家分開兩地俾中介,我格過十幾間價…囧,呢個方案我覺得唔洗煩之外係最平,中介亦跟得足冇手尾,如果岩用pm留資料俾我
如果唔怕麻煩又有時間(菲保險 機票 接機 整身份證 去領事館報到 香港驗身) 以上幾項僱主自己搞的話,有另一間更平淨做文件二千八

大宅

Lona26535699 發表於 18-10-23 11:43
菲姐姐!我direct hire家姐用緊既工人既親戚,請問自己安排係咪好煩?可以pm我你個agent 嗎?謝謝
...
唔煩,我都係DH

別墅

Can you give me details. Thanks

別墅

MABOMA 發表於 18-10-25 12:38
回覆 lingma123 的帖子

我果間中介一條龍服務,一個價全包!香港同菲律賓所有文件 合約 培訓課程同證書 vi ...

Can you give me details. Thanks

複式洋房

lingma123 發表於 18-3-19 19:11
間間包哂驗身機票接機都要8千幾,仲未計保險,有無啲平啲的agent推介?

Can u pm me?

首頁
12345...11

尾頁

跳至