美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

黎緊會去做第一次,有啲緊張,上網話做完激光會好乾,各位會點保濕?會否買佢地既產品?佢地既產品有冇jm試過?

男爵府

回覆樓主

我做左兩次
完全唔覺得有乾呀!我做前做後都會敷三晚mask
都無咩特別野注意⋯ 要做好防曬囉

Btw jm你已經joined左plan?

大宅

我都join 左 你地有冇做導入?

大宅

回覆樓主

我昨天做了第一次,有加導入,冇覺得好乾。有買面膜。

男爵府

畀面勳章

fany 發表於 18-3-21 20:55

想問加導入同買面膜幾錢?thx
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

回覆樓主:

我都係做左2次,又唔覺得好乾喎。晚晚都有fu 普通paper mask。本身我都少少油,每個月肯定會出幾粒暗瘡,但做左laser facial後又真係冇出過,唔知係咪乾左定係冇出咁多油呢

大宅

tiramisu_hk 發表於 18-3-21 22:20
想問加導入同買面膜幾錢?thx

導入$7200/5

面膜$850/5

男爵府

fany 發表於 18-3-22 06:38
導入$7200/5

面膜$850/5

我覺得佢哋激光就唔算貴,但係一個普通infusion導入要千幾蚊真係好貴mask $850 都係好貴唔捨得

侯爵府

回覆 jenny623 的帖子

我皮膚中性偏乾, 冇做導入, 已做左3次 laser facial。打之前之後一星期要注意補濕, 之前補濕足夠, 打時冇咁痛, 之後補濕係因為打完會乾, 我問左醫生意見, 補濕我只會用法國 AVENx 牌子既補濕面膜, 搽上吸收後洗淨, 夜晚敷左, 第二朝會睇到效果, 而且皮膚敏感人士都岩用, 跟住搽平時護膚品。除此之外, 就係要做足搽防曬, 尤其剛打完一星期, 皮膚會更加吸光。我冇買佢地任何產品, 因為同類產品唔駛咁貴。

大宅

回覆樓主

我也覺好貴,但第一次好驚青,自己皮膚又乾性。面膜我用介紹朋友和被介紹的回贈買的。只做了一次未知效果,但非常滿意他們一d都唔hard sell!

大宅

回覆樓主

請問laser幾錢一次?

男爵府

畀面勳章

fany 發表於 18-3-22 06:38
導入$7200/5

面膜$850/5

Thx
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

suki1012 發表於 18-3-22 09:53
請問laser幾錢一次?

Laser13050/5次
我join 左五次導入及laser,因為本身皮膚好乾,驚做完會勁乾,而家做緊8折買coupon,我用左24000買30000。下星期二會去做第一次,有點緊張tim
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎, 是祂所給的賞賜。」 詩篇 127:3

大宅

fany 發表於 18-3-21 20:55

你用完佢地既面膜覺得點?幾錢?
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎, 是祂所給的賞賜。」 詩篇 127:3

大宅

jenny623 發表於 18-3-23 07:44
你用完佢地既面膜覺得點?幾錢?

面膜好多精華,幾補濕,$7xx/5。

大宅

回覆樓主

今日終於去左做第一次,整個過程好寧靜,舒適。完全唔sell野,反而係我問佢地有咩介紹,佢地都話用返自己用開既產品就得,只是做完頭三日不要用美白,做足補濕,不要去曬。
我做完覺得皮膚白左同光澤左,不算好紅,有一兩粒粒唔嚴重,佢地話下次會做結焦,結焦就由醫生做,我約定一個月後做。

大宅

回覆樓主

我覺得間CoXMxx有問題!我二月時join咗5次,join嗰日就做第一次,當時係美容師做兩part,話下次一個月後會做三part,宜最後一part醫生打結焦。我走之前約咗一個月後打第二次。點知,booking前一日(三月頭)CS打來話部laser壞咗,要我改期。我改咗一個星期後,點知當日幾個鐘後佢CS又再打來話部機壞到五月!我覺得佢哋講大話,但當時很忙,所以就改咗5月。我最近打去問問部機整好未,點知個CS話我個package唔包第三part醫生打結焦!我火都嚟,join嗰時話第二次有醫生打結焦,然候之後有需要都會有醫生打第三part,join咗後俾哂錢先話無?!?!有無搞錯!如果佢遲d又改我booking或者到時冇醫生打結焦我就會去報紙投訴!!

大宅

littledook 發表於 18-3-27 21:16
我覺得間CoXMxx有問題!我二月時join咗5次,join嗰日就做第一次,當時係美容師做兩part,話下次一個月後會 ...

下,你join既係幾錢?

大宅

littledook 發表於 18-3-27 21:16
我覺得間CoXMxx有問題!我二月時join咗5次,join嗰日就做第一次,當時係美容師做兩part,話下次一個月後會 ...

我和幾位朋友都未試過咁,每次book時一定會問要否見e生

大宅

jenny623 發表於 18-3-28 07:48
下,你join既係幾錢?

我join $13050 個package

首頁

尾頁

跳至