美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 貝媽 的帖子

都係寫住Aqua Peel, 同一支野做, 都有換頭, 但都係換在果支野上. 應該都係同一部

禁止訪問

回覆樓主

大宅

回覆 ChanGgchi 的帖子

Aqua Peel對黑頭勁, 有粒粒效果先較明顯, 我做佐4次後, 現在無哂d暗粒

大宅

5月頭改到前日去佐做第一次了, 唔算hard sell, 服務算中上. 此價做3次真係加唔少分

複式洋房

LamMeiS 發表於 18-3-21 18:02
謝謝推介。做兩次都有so

港島區有嗎?

民房

回覆 Charlotte2016 的帖子

琴日問過無港島區

公爵府

回覆樓主

有冇人試過旺角? sell唔sell架?

用戶要求終止服務

where??

大宅

幸福黃太太 發表於 18-6-21 15:44
有冇人試過旺角? sell唔sell架?

我有。做完1次,298 走得。未book第2次

大宅

回覆樓主:

(呢個喺轉載我朋友嘅)我上星期在荃灣做,在fb share beauty 介紹,$168 aqua peel及半小時身嘅按摩,做完有$100超市券(本來預咗要join plan先有,點知最後好快就寄咗黎)
喺fb講明面及身分別3及4個選擇
去到先比$後入房話分析皮膚,睇下做邊隻適合,同我做aqua peel(我都係想做呢隻)佢話不過做完D黑頭及污糟嘢會喺底層浮哂上面層,建議我加$380做個針清,我話唔加,佢話會浮晒出黎架喎!心諗咁咪仲衰...咁我叫佢同我做其它項目,佢話其它唔適合我,我心諗都比咗$啦!咁冇計照做,同埋上黎前以為會有full set facial,因為都諗住揾間好既join package,個美容師態度都ok嘅,係sell嘢嗰個D語氣麻麻(好似係經理)之後可能我唔加$,所以我覺得好求其,先整半邊面叫我睇分別,我又唔覺好大分別
我入到房已經同個美容師講按摩想做熱石嗰個,佢問我join嘅有冇得揀,我話應該有,點知做完面之後佢話問咗經理冇得揀熱石
另外就仲有推淋巴及香薰按摩
到最後按完都唔知按咗邊樣(好彩都舒服)
最後又係嗰個人sell我,sell咗大半之後,我話其實我上黎前以為有full set facial點知冇,所以我都試唔到facial咁佢話,咁我幚你特別offer返比$290三個月內黎試個full set facial,但要依家即時比$,我即刻say no,其它試做價都唔使呢個價仲要即比,咁我即走
而個aqau peel我本人覺得效果不大

大宅

易拎Y 發表於 18-5-23 14:28
回覆 貝媽 的帖子

都係寫住Aqua Peel, 同一支野做, 都有換頭, 但都係換在果支野上. 應該都係同一部 ...

咁請問總供幾多個頭架? 唔同頭有咩功效?
唔通我比人呃左? 佢只同我做一個頭,但有介紹第二個頭,話似水光槍咁,但要另外收費。

禁止訪問

洋房

回覆 Kx16 的帖子

我有部aqua peel家用機,因為買左新機想平放,有無興趣呀?

禁止訪問

回覆樓主

民房

xxxwing 發表於 18-7-23 20:56
第2次就會開始sell

都正路,不過學樓主所講,做兩次都抵,第三次唔去。
佢仲有其他美容院有得做呢個,我參加佐3間,每間298做2次,每間送返50超市禮券,圍返$120左右一次,抵到爛

禁止訪問

回覆樓主:

民房

易拎Y 發表於 18-3-20 22:15
早排fb見一個優惠網有優惠$298 做3次aqua peel, 仲有$50 超市現金券送。
膽粗粗去登記做,今日上到去做,環 ...

想問樓主知唔知仲有無得做? 萬分感謝

大宅

回覆 LLkan 的帖子

唔太清楚, 你可以search 下share beauty club問

首頁

尾頁

跳至