自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

canies 發表於 18-3-21 17:44
我都覺得人做會好啲
你知唔知道邊度有

PM你

水晶宮

canies 發表於 18-3-21 18:25
資料好有用呀多謝你
我會逐一聯絡下

好呀,如想要便pm 我。
病人有朋友家人在身邊支持及分擔幫忙,讓他/她全力對抗病魔,一定會好快康復

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

揀用真髮織果種,會自然好多,舒服透氣好多,屋企人親身經歷過,如果貪靚唔建議淘喇,去店可以試戴,買咗亦可即時幫你修剪
活在當下,愛得及時

複式洋房

canies 發表於 18-3-21 17:11
朋友將有大手術要做,要剃光個頭。
佢好貪靚所以心情好差,想陪佢買定靚啲嘅假髮。有冇姊妹知道邊度可以搵 ...

我媽之前都一様買了
但之後覺得帶帽仲方便
個假髮都未用過

佢上深圳買

別墅

oscar528 發表於 18-3-21 17:18
想快你上YAHOO拍賣打"假髮"搵
PS: 無買過經驗

我都喺yahoo 拍賣搵到間「Biscuits」假髮店,見佢好多好評,成4000幾分,買過,店主好nice, 又有得試,好多款,如果要真髮,聽佢介紹,價錢由幾百至幾千都有,佢whatsapp:51689199,希望幫到你朋友快點康復啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有冇去過廟街、上海街嗰邊睇下?
有啲假髮店,不過我冇睇到幾多錢,但係有好多款式
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至