夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢每一次都係咁!琴晚又........

佢每一次做錯事,我唔想去原諒佢又或者我考慮近我同佢應唔應該再一齊時佢都唔會比我唸,琴晚我都唔多同佢講野,佢跟住又問我可唔可以唔走,又問我唸成點,我同佢講我唔想講,我唔想再講咁多要講既已經講晒,之後佢冇出聲,到咗要瞓時,佢竟然夾硬黎,想我比佢,但我唔想,我不斷咁爭扎,佢又禁實我d手腳,最終佢終於都得到佢想要既野,當時我已經開始喊,佢知道但佢冇理到,我好唔開心,點解成日都係咁對我,從來都唔理我感受,又要問我唸成點,佢咁樣做我可以點呀?可以唔原諒佢之前所做錯既咩,咁樣咪即係迫我原諒佢!

複式洋房

Re: 佢每一次都係咁!琴晚又........

溫柔,
妳講緊乜ㄚ ?-(
妳知唔知妳要做既唔係原唔原諒佢.而係上差館告佢XYZ妳ㄚ!
溫柔 寫道:
佢每一次做錯事,我唔想去原諒佢又或者我考慮近我同佢應唔應該再一齊時佢都唔會比我唸,琴晚我都唔多同佢講野,佢跟住又問我可唔可以唔走,又問我唸成點,我同佢講我唔想講,我唔想再講咁多要講既已經講晒,之後佢冇出聲,到咗要瞓時,佢竟然夾硬黎,想我比佢,但我唔想,我不斷咁爭扎,佢又禁實我d手腳,最終佢終於都得到佢想要既野,當時我已經開始喊,佢知道但佢冇理到,我好唔開心,點解成日都係咁對我,從來都唔理我感受,又要問我唸成點,佢咁樣做我可以點呀?可以唔原諒佢之前所做錯既咩,咁樣咪即係迫我原諒佢!

子爵府

溫柔,
Although he's your hysband, he can't force you to......with him.You can go to report to police.
我個寶貝仔係屎撈B

複式洋房

決絕d啦..佢咁樣即係咩意思呀.同你咩下又無事啦????平時呢?????你又俾多次機會佢傷害你啦. ?-( 難道你對佢仲有信心.我就無乜啦... 我個人認為..

我既寶貝仔仔係4月21日出世...請多多指教~

洋房

溫柔,

佢真係好可惡,當你係乜野呀! 如果你決心要離開佢,你一定要離婚,因為到了這個地步,他還如此屈辱你,簡直係禽獸所為,你點可以再跟一個禽獸一起生活呢?

好擔心你 :-| , 你要小心呀!

男爵府

既然係咁, 離婚算啦, 到佐親熱都感尷尬的地步, 繼續下去是冇意思的.

別墅

belindamok 寫道:
溫柔,

佢真係好可惡,當你係乜野呀! 如果你決心要離開佢,你一定要離婚,因為到了這個地步,他還如此屈辱你,簡直係禽獸所為,你點可以再跟一個禽獸一起生活呢?

好擔心你 :-| , 你要小心呀!

絕對同意,唔好再俾機會呢個男人再傷害你啦
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

大宅

乜呢d野可以夾硬黎架咩?
除非佢動粗打你啫,但又唔似喎.....感覺上你都係有半推半就(sorry, 這是我直覺!).....
如果你真的很恨佢,就算佢禁實你,你真係唔肯,佢冇可能做到,....

請你諗清楚啦,你其實仲愛佢...

大宅

男人覺得可以做番呢樣野就即係等如無事, 但佢地唔會明白我地女人係用上半身來控制下半身的, 同佢地調番轉.

翡翠宮

溫柔:
我有無睇錯呀!!!
佢咁做即係等同強姦你無分別,佢根本已經完全唔理會你的感受,佢只係關心自己的感受,佢想要就一定要你比佢,你唔比佢就夾硬黎,佢當你係乜野呀!!!
之前你講佢做的衰野都算喇!!!但今次真係唔可以原諒呀!!!
自己係出去玩女人,返黎仲要搞個老婆,你唔驚佢有病呀???
離開佢吧喇!!!
呢個簡直禽獸不如的男人根本一d都唔值得你care佢,更唔值得你愛~~~

男爵府

好媽媽勳章

嘩.....真係賤格呀...佢o甘既行為同狗有乜分別呀!!(請唔好怪我o甘樣鬧你老公)真係好過份呀!!!

:evil: :evil:
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

複式洋房

溫柔:聽左咁多人既意見.你覺得點呀??我真係覺得你真係要好好諗清楚自己究竟想點...

別墅

溫柔,
同意,好擔心你依家既處境,世間上點會有呢d咁cheap既 男人,簡直禽獸不如都唔理你感受,你真係可以去差館報警告佢。咁佢係咪晚晚勞返嚟,如果佢今晚又攪你你又比佢呀??你快d避開佢,身體係你自己你要好好愛惜呀!有病直得咩!!呢個人真係唔值得你愛喇!
你快d post message啦!真係好擔心你。
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

男爵府

溫柔,

我地好多bk媽咪都好擔心你,你快d post message啦!

男爵府

我好多謝大家咁關心我,大家都比咗好多意見我,至於報警?去到差館點講呀?同d差人講話我同老公鬧交,我唔比佢,佢夾硬黎,跟住佢強姦我呀?到時只會係當家庭糾紛,叫我哋自己攪掂佢,最近緊要係,如果d差人黎到,比隔離左右d人知道咗人哋會點唸?咪盞比人笑,比人指指點點,人哋又唔知我之前同我老公有咩問題,唔通我周圍同人講我老公d野咩?可能我太軟弱!
今日佢對我又同以前又冇乜分別咁,好似從來冇事發生過咁,唔同既係以前佢講我會答,而家佢講我唔會答,就算答佢都只係一句起,兩句止!經過琴晚件事之後,我覺得自己都已經冇得選擇,於是我今朝早我寫咗封信比佢,講比佢聽我對呢件事既睇法同感受,封信有成五頁紙,我由佢第一次對我唔住都而家咁多年黎我既感受同傷害,我同佢講如果你真係會改的話,就封信擺係錢包到,每有人叫你去玩,又或者你想去玩時,你就拎封信出黎睇下,知道我而家係屋企等近你,同你應承過我既野,如果你再係咁你就唔好怪我絶!今次真最後一次,亦希望你好好咁珍惜呢個機會!佢又話睇完封信之後好感動,同埋先知原來我覺得佢對我係咁差,佢話佢今次真係會改,佢話佢以後會錫我多d,唔會再傷害我咁話!

複式洋房

希望佢真係改過啦...祝你家庭幸福...美滿.

男爵府

祝你地以後都幸福快樂!
直明月耀安
極星輝照長

大宅

好開心你能下決定,亦希望佢真係會改過,
但如果佢真係咁抵死又呃你,你就唔好再so佢喇~ :-x
要有自己既底線呀~~
祝每天也比昨天幸福~~ :wink:
☆以上純屬本人立場☆

翡翠宮

如果佢真係浪子回頭,今次肯真心改過既,咁就真係替你開心~~~
我衷心希望你在往後的日子每天都幸福、快樂~~~

民房

點解你會咁容易原諒佢嫁? ?-( ?-( ?-(
起碼要嬲多佢兩日先啦! :evil:

首頁

尾頁

跳至