自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

snoopy 發表於 18-10-22 22:27
請問有無相? 淘氣搵唔到! tsk

可能被人封左,因為正版話佢地無係淘寶賣.....不過我用過淘寶其實都唔錯,但正版再清香d.....旺中有得賣正版....好似仲可以送貨,我睇下搵唔搵到網址......薇女神你用QR code一睇就知係米合法代理商,買之前可以用左QR code 查一查先如果係香港買

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

zola 發表於 18-10-22 15:33
Sorry,果時無影相(同埋我唔識放相)。同埋我整左都多過半年了,雖然都仲係直,毛躁無走返出黎,但 ...

有半年都好好啊!我都問緊剪開那間,如沒有,可再告知你嗎?謝謝你同路人真心分享!

男爵府

g8384 發表於 18-3-28 12:15
係屯門呀 你岩唔岩?

屯門我啱呀, 可否PM我!

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

占妹 發表於 18-10-23 09:55
有半年都好好啊!我都問緊剪開那間,如沒有,可再告知你嗎?謝謝你同路人真心分享!
...
都可以,如果你問左相熟既salon無得整,再話我知。

伯爵府

zola 發表於 18-10-22 20:46
我暫時整完多過半年,都keep到直同埋無毛躁,但一定無初初咁滑咁閃了。

咁都ok wor~

子爵府

deer123 發表於 18-10-23 08:00
可能被人封左,因為正版話佢地無係淘寶賣.....不過我用過淘寶其實都唔錯,但正版再清香d.....旺中有得賣正 ...

唔該曬(emoji)(emoji)

大宅

snoopy 發表於 18-10-23 11:14
唔該曬(emoji)(emoji)

不過我係加埋ghd用先覺得效果好,ghd我用左好耐,但之前未有薇女神我都係keep住一年做兩次負離子的

今年我新年做過一次負離子.......而家我都未有慾望再去整因爲覺得髮質可以

首頁

尾頁

跳至