想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

chibi_sauyee 發表於 18-6-13 17:07
我都剛開始睇佢。開在七日藥同買了冬蟲夏草粉食。
地方係簡陋少少 但醫生好好人
...

哈哈,我同你一樣!食左四天藥,嚟緊再去覆診!

別墅

回覆樓主

你地有冇做埋針灸?醫師話針灸可以雙管齊下,更見效。

別墅

emen1216 發表於 18-6-26 21:47
你地有冇做埋針灸?醫師話針灸可以雙管齊下,更見效。

冇喎;我暫時睇左三個星期咋
你睇左幾耐? 佢話你有咩問題?

別墅

maryng1208 發表於 18-6-26 22:40
冇喎;我暫時睇左三個星期咋
你睇左幾耐? 佢話你有咩問題?

佢話有啲虛同宮寒,其實冇詳細講係咩問題,都係睇左兩次咋

別墅

emen1216 發表於 18-6-28 09:08
佢話有啲虛同宮寒,其實冇詳細講係咩問題,都係睇左兩次咋

咁你會不會試針?

別墅

maryng1208 發表於 18-7-1 22:13
咁你會不會試針?

暫時不會,其實我都未試過針,有啲驚,雖然佢話唔痛,但又冇迫我一定要針,只係話咁會更見效啫

別墅

回覆樓主

上星期有d唔舒服去眯周醫師,依家好多一pair pair人去睇咁,同我一齊等睇個女仔話佢都係朋友介紹睇咗幾個月就bingo,又係有d感冒,西醫又唔開藥,就返去睇

大宅

回覆樓主

我都想睇下,試左好耐都未有,有冇地址丫

別墅

Caylashanshan 發表於 18-7-2 23:36
我都想睇下,試左好耐都未有,有冇地址丫

香港灣仔軒尼詩道192-198號英京大廈15字樓C-D室

別墅

yvonne520 發表於 18-7-2 13:21
上星期有d唔舒服去眯周醫師,依家好多一pair pair人去睇咁,同我一齊等睇個女仔話佢都係朋友介紹睇咗幾個月 ...

你或者你朋友是不是keep 住日日吃藥到有左?

大宅

maryng1208 發表於 18-7-3 00:05
香港灣仔軒尼詩道192-198號英京大廈15字樓C-D室

Thx,jm

大宅

chibi_sauyee 發表於 18-6-13 17:07
我都剛開始睇佢。開在七日藥同買了冬蟲夏草粉食。
地方係簡陋少少 但醫生好好人
...

你地食完蟲草粉有無感覺好啲 醫生都有叫我買 但千二真系太貴

別墅

ms.sSmiLe 發表於 18-7-3 08:26
你地食完蟲草粉有無感覺好啲 醫生都有叫我買 但千二真系太貴

我第一次䏲佢已經叫我配食,所以吾知單獨效果。
現在日日吃左一個月藥感覺良好。 盒蟲草粉仲有好多,好come 吃。起碼可以吃三四個月。
小產後第一次來m, 冇左以前的腹痛及胸痛。
但是就是不肯定是藥有效定小產後身體變左。
但是而家日日吃藥都幾貴。
你也是日日吃?你睇左幾耐?

大宅

maryng1208 發表於 18-7-3 08:40
現在日日吃左一個月藥感覺良好。 盒蟲草粉仲有好多,好com ...

我睇左3次ja 暫時無咩特別吾同
系爆瘡多左

別墅

maryng1208 發表於 18-7-3 08:40
現在日日吃左一個月藥感覺良好。 盒蟲草粉仲有好多,好com ...

我之前在佢度睇左半年有左... 我同先生check 過冇事努力2年未有。如果身體不好,做ivf都冇用,中e調理是要幾個月先見效的。俾D耐性吖!

別墅

CGCC 發表於 18-6-11 02:45
回覆 maryng1208 的帖子

仲有睇,睇左差唔多3個月,睇完佢後腰痛少左,不過佢唔係會好子細講你咩事個種, ...

大家唔好睇門面也,我之前在個位出名中e睇,門面靚又多富貴人,收唔平,睇左一年都不覺身體有好轉,不連續睇仲黑面... 在周ec度睇左半年有左了,祝大家好運。

別墅

baby_suki 發表於 18-7-3 16:09
大家唔好睇門面也,我之前在個位出名中e睇,門面靚又多富貴人,收唔平,睇左一年都不覺身體有好轉,不連續 ...

你睇周EC 果半年都是日日吃藥?

別墅

maryng1208 發表於 18-7-3 20:10
你睇周EC 果半年都是日日吃藥?

不是,有時長假期,新年聖誕和感冒冇吃到。周ec一長假便去旅行

別墅

maryng1208 發表於 18-7-3 00:09
你或者你朋友是不是keep 住日日吃藥到有左?

我自己嗰時係日日食,有時返唔切覆診試過尾嗰幾日隔日食
如果試咗我有同周醫師講,佢話開d藥係同時調理又有助著床,好細心

男爵府

baby_suki 發表於 18-7-3 16:05
我之前在佢度睇左半年有左... 我同先生check 過冇事努力2年未有。如果身體不好,做ivf都冇用,中e調理是要 ...

非常同意,我都唔相信咩神醫/名人醫師,普通中醫夾到自己,自然可以調理好,中藥一定要堅持食先見效

首頁
12345...8

尾頁

跳至