影視娛樂

跳至

首頁
12345...18

尾頁

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

寶英從小便熱愛詩作,更夢想成為一名詩人,但因為家境所困,成為一名物理治療師,認真生活著;在旭則是一位面無表情、只說必要的話的男人,內心卻有不為人知的過往;民浩充滿正能量、性格開朗,來到寶英的醫院實習。兩人是大學同窗,「貓和老鼠」般的化學反應是看點之一。
開左, 睇左兩集, 都幾好笑, 但又有位.
但吾知道有沒有愛情線 ? 因為男一女一似兄妹多D , 男二(民浩)同女一相親 D.

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

BOBO128 發表於 18-3-28 10:21
寶英從小便熱愛詩作,更夢想成為一名詩人,但因為家境所困,成為一名物理治療師,認真生活著;在旭則是一位 ...
我有開, 暫睇左一集, 可以看下去呀

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女主係李郁菲? 戲好嗎?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-3-28 10:47
我有開, 暫睇左一集, 可以看下去呀
你又開?

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 18-3-28 10:51
你又開?
係呀, 但慢, 所以睇左一集乍

水晶宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

寶英從小便熱愛詩作,更夢想成為一名詩人,但因為家境所困,成為一名物理治療師,認真生活著;在旭則是一位 ...
我會開
[

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-3-28 10:50
女主係李郁菲? 戲好嗎?

我之前睇過夜行書生,新人算 ok !

今次好少少,2 集未肯定!

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-28 10:51
你又開?

平日太悶

寶石宮

BOBO128 發表於 18-3-29 09:42

睇左2 集, 男2 民浩好多戲, 男主在旭無乜戲嘅? But 男主幾charm

珊瑚宮

BOBO128 發表於 18-3-29 09:42

我睇過佢pinocchio

伯爵府

Pollyowen 發表於 18-3-29 09:53
我睇過佢pinocchio

其實是否又係男一,男二追女主?

伯爵府

htts 發表於 18-3-29 09:51
睇左2 集, 男2 民浩好多戲, 男主在旭無乜戲嘅? But 男主幾charm

但男主年紀睇落比較大

寶石宮

BOBO128 發表於 18-3-29 23:31
但男主年紀睇落比較大

咁又係呀

水晶宮

但吾知道有沒有愛情線 ? 因為男一女一似兄妹多D , 男二(民浩)同女一相親 D.=》我想女一同民浩多些, 合襯些, 同男一真係似兄妹囉! 我估民浩慢慢受這份工感化左, 對人多左關心同對女主拉近左。

伯爵府

amychoi 發表於 18-3-30 22:02

但吾知道有沒有愛情線 ? 因為男一女一似兄妹多D , 男二(民 ...

我都估民浩會變好和喜歡上女一!

而男一會點,現在講佢注意左女一,但係上司或情人,仲未有 idea !

寶石宮

amychoi 發表於 18-3-30 22:02

但吾知道有沒有愛情線 ? 因為男一女一似兄妹多D , 男二(民 ...

我覺得在旭對寶英留下深印象

寶石宮

BOBO128 發表於 18-3-30 23:55
我都估民浩會變好和喜歡上女一!

而男一會點,現在講佢注意左女一,但係上司或情人,仲未有 idea !

高冷上司, 可能俾女主暖化

水晶宮

htts 發表於 18-3-31 11:04
我覺得在旭對寶英留下深印象

唔多襯
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-3-31 12:01
唔多襯

水晶宮

htts 發表於 18-3-31 12:13

我唔識女主, 覺得佢都演得好自然.
[

首頁
12345...18

尾頁

跳至
熱門主題
慶餘年 ... 2 3 4 5 6 .. 10