單親天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

仲有 當我家人同我講佢受過呢啲咁多既委屈既時候
佢已經係好淡淡然咁同我講 直頭喊都唔會再喊
一個女人只有完全死晒心先至可以對咁不幸既經歷而再無悲傷感覺
亦即係話佢對樓主同呢個家再無任何留戀

翡翠宮

回覆樓主:

分手咪好
大家都從新開始

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

睇曬所有post,如果你就係吹兩咀家人既前夫

贈你:收皮啦,垃圾賤人,希望你一世孤獨,唔好再害其他女人

好耐無試過睇post睇到咁嬲

男爵府

減齡達人勳章

cb詩 發表於 18-4-5 18:12
我同你情況相似求救命!我同老婆嘈左幾次交佢次次返外家住幾日就回来,今次離開了已兩個月
我內心好緊張好想 ...

怪住打機,唔幫手湊小朋友,同奶奶唔妥,唔計劃般出去,咁你究竟為你老婆做過咩呢?
娶佢返黎,仲幫你生左2個女,你咩都比唔到佢!

大宅

回覆樓主

身為一個男人點樣處理老婆同你老母既關係都唔做已經好百佳,仲有出動到刀,你啲傾向都恐怖啦,作都人都唔夠膽留係你身邊,身為男人,小朋友既老豆你付出過啲咩責任,真係睇到都嬲,(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主

本來諗住唔出聲。。。。。

但都係覺得要出下聲!

如果, 有試過‘持刀恐嚇’, 係好應該去報警。否則條友以為玩刀係小事!!!

由頭到尾,我都覺得樓主(請小心用詞...版主字), 一個媽媽帶住兩個幼童離開, 一定有嚴重問題,不過, 我估唔到原來係‘生命受到威脅’!!!!

樓主根本最愛佢自己!!! 點解仲要煩住前妻, 為面子!? 如是,咁唔該你收手。

又或者, 假設樓主真心疼兩位小朋友, 亦唔該你放手, 令佢地有個安全安樂環境去成長, 咁樣佢地才會健康快樂, 而唔係日日發噩夢。

你話改, 咁當然要改, 因為你根本唔係好對路, 改做一個正常人, 是應份的!!!!! 唔好以為係為其他人而改。 否則, 你連垃圾都不如。

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

吹兩咀 發表於 18-4-7 16:49
阿c先生 千其唔好覺得奇怪 我就係你前妻既家人 唔使估我係邊個 因為跟住落黎你睇我既語氣你都知我會係邊個
...

我睇多一次個主題。 提及‘生不如死’, 請提示家人小心, 亦請盡快搵幫手。 唔好俾條友再搵到三母子, 我擔心佢地安全。 祝家人生活安寧

伯爵府

回覆 cb詩 的帖子

睇晒兩版,只想叫樓主食屎!!!你完全唔係男人, 居然用刀對待女人。

唔該你唔好再去騷擾你前妻,聽天收!!!

我唔識你,但極之不屑你所為!!!!

民房

回覆樓主:

你有任何意見可以打來傾傾

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

各位,明白大家睇到好勞氣,但請幫忙不要出粗口或疑似粗口之詞語,多謝幫忙!

首頁

尾頁

跳至