自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 wendykaka 於 09-3-19 23:01 發表

E 生一般係唔會講百分之幾多生男定女.

係囉 .... 我e生係sure先話比我知既
又或者話 "應該係仔黎既"
唔會話百份幾係咩喎

子爵府

原帖由 gion 於 09-3-19 19:38 發表
應該得4個半月左右,仲要係第一胎,但佢話個仔踢得好勁!?
乜第一胎咁快feel到胎動既咩?!
佢個仔特別好動?

我都feel到有3/4週啦,我同佢同一个月due. Yeah!!!佢唔算早!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 winwin815 於 09-3-19 23:03 發表
我都覺得有少少反感, 成日都講, 同埋我唔係好接受到一d, 又講到好恨有bb, 但係又唔顧自己安全, 仲著到對咁高又幼既高踭鞋出黎, 令到d記者次次都問, 佢又次次都答, 雖則可能好似佢咁講, only出黎見人先咁著, 但係都有 ...

初頭一兩次當8卦聽下都仲有d興趣
但而家個個禮拜都見到佢,講埋同樣既野
好煩厭
做show咁
好心低調少少養下個胎啦

中國人既迷信野有時真係唔到你唔信
佢成日咁大聲話乜到唔怕
呢樣真係大忌
佢有無用個腦諗過先講架?
唔係百無禁忌就係潮架!

男爵府

yesyes
100% agree !!

原帖由 winwin815 於 09-3-19 23:03 發表
我都覺得有少少反感, 成日都講, 同埋我唔係好接受到一d, 又講到好恨有bb, 但係又唔顧自己安全, 仲著到對咁高又幼既高踭鞋出黎, 令到d記者次次都問, 佢又次次都答, 雖則可能好似佢咁講, only出黎見人先咁著, 但係都有 ...

禁止發言

好媽媽勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 roccomami 於 09-3-19 23:36 發表
E生同我講都係話百份之九十九係男仔

咁夠薑

禁止發言

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

我都係18wks咁上下feel到bbs郁..
仲有呀,以佢咁瘦身型,佢個胎算大啦..4個幾月現晒出黎...

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 gion 於 09-3-19 21:39 發表

見到佢d 3吋都覺得牙煙
要做潮媽都唔洗搵命博下哇

Yes, she seems to have no common sense

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢咁瘦,咁早FEEL到都唔出奇

男爵府

佢乜無有怕呀, 佢都係有咗3個月先講比人知(傳謀)之麻!
口講嗰句就百無禁忌,實質就好忌

原帖由 gion 於 09-3-19 23:15 發表

好煩厭
做show咁
好心低調少少養下個胎啦

佢成日咁大聲話乜到唔怕
呢樣真係大忌
佢有無用個腦諗過先講架 ...

大宅

原帖由 gion 於 09-3-19 21:34 發表

個個大肚都選擇低調地養胎,佢就打鑼打鼓成日見報講近況. 可能佢覺得,與其日日要比狗仔隊追住,不如大方出黎講,滿足晒d人既好奇心.

我覺得佢似哂命多 D. 無論係結婚定生仔, 一早打鑼打鼓話晒比人聽, 仲要話 99% 係仔

侯爵府

Agree. Especially her shoes....

原帖由 gion 於 09-3-19 23:15 發表

好煩厭
做show咁
好心低調少少養下個胎啦

佢成日咁大聲話乜到唔怕
呢樣真係大忌
佢有無用個腦諗過先講架 ...
:-D :-D :-D :-D

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

我都係瘦架,第一胎第一次FEEL到阿仔郁係11WEEKS,16WEEKS後就好強烈

第二胎第一次FEEL到阿女郁係9WEEKS,11WEEKS後就好強烈

伯爵府

你地咁犀利既~4個幾月已經feel到bb郁...我有左4個月都唔知囉~

男爵府

回覆 # 的文章

當被問及會否再追女時,她說︰「生完再想,看辛不辛苦,如太辛苦便Bye Bye,會收爐;好玩、容易的話則可以再生

-〉sometimes wondering if she is ready to have a baby.以為生bb玩下玩下咁! in another interview:

問到Kelly可有興趣做全職媽咪?她想也不想即說:「不會,我喜歡工作,全職媽咪很悶,況且有工作才跟『個仔』有嘢傾。」

-〉本來覺得佢ok, 依家開始對佢有少少反感!

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

呢d咪就係好命law,話結婚就可以去結婚,話想生bb就話咁快有bb,請問係咪已經confirm左係男bb喇?噢,真係仲好命過千億新抱喎!唔知佢個肚再大d仲會唔會出嚟俾我地見呢?真係想快d睇到佢個大肚look

講番正題,我都係大約4個月度就feel到個仔郁,佢好狼架,腳腳有力,到依家9個月都係咁
原帖由 莎莎莉莉 於 09-3-19 20:41 發表

係啦
做戲普通又咁多戲拍
佢老公原本好似散過, 又可以復合

伯爵府

kelly 依家好似過左火位, 原本都好0鄧佢開心,
但係依家差不多個個星期都有佢大肚新聞, 咁快就知係仔,
重要 99% 咁準, 唔知佢係咪抽左羊胎水呢 所以咁準.

大宅

我第一胎陀大女時20週先feel到...
今次17週倒...已經feel到了!
初初好微..到今日20週多d,已經郁得好勁!
尋日仲照左係仔,唔知係咪仔真係活躍d呢?
haha~~

首頁

尾頁

跳至