自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

19841984 發表於 18-4-12 18:46
好似游X貞

同型號

禁止訪問

水晶宮

馬霸 發表於 18-4-12 17:58
點會似犯罪

最毒係佢、都唔係正常人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

19841984 發表於 18-4-12 18:46
好似游X貞

樣同格都似

放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-4-12 18:58
樣同格都似
都係衰格

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

清純就唔會跟3個男人同居啦,我唔信佢清白。
不過果然樣係呃到人,靚係著數啲。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

JKLHAPPY 發表於 18-4-12 18:45
回覆 mickeyeva 的帖子

咪係,好人好姐會同唔係自己男友同居,仲要三個男人一個女人,佢根本係共犯啦!其 ...

依家好多後生,做完衰嘢都唔覺得自己有問題架

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好難理解而家d男女關係!同3個男人同居,自己又話有男友!

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ar_mak 發表於 18-4-12 19:19
我覺得污點證人最有價值既地方係可以強力指控今次係有一宗有預謀有動機既謀殺案而避免左無辜辜食草菇既情況 ...

我唔明成日話個組織殺人後有幾千萬, 係咪精神病??
放下自在

琥珀宮

回覆樓主:

禁止訪問

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

losttoa 發表於 18-4-12 18:13
普通mk樣,行出去大把

正想咁講

子爵府

李露眉 發表於 18-4-12 18:12
幾靚女,但無殺但有參與,應該佢都有罪

擺明為咗告得入果幾條友仔而放生佢啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 18-4-12 19:27
我唔明成日話個組織殺人後有幾千萬, 係咪精神病??
呢單法庭新聞睇完都唔明,1個顛啫,另外3件唔通又係儍,擺明首被告唔想還錢,講咩殺咗張會有2、3仟萬?

琥珀宮

好在死者女友無應約!否則凶多吉少!

象牙宮

cy101 發表於 18-4-12 19:34
呢單法庭新聞睇完都唔明,1個顛啫,另外3件唔通又係儍,擺明首被告唔想還錢,講咩殺咗張會有2、3仟萬? ...

咪囉~成班傻仔咁, 落石屎咁重仲想搬, 搬唔到又要揼爛!
估唔到死者咁後生已經有幾m
放下自在

象牙宮

cy101 發表於 18-4-12 19:36
好在死者女友無應約!否則凶多吉少!

佢已經好叻!真係估唔到班人咁狼
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MRS.KAREN 發表於 18-4-12 18:10
唔係呀,完全唔清純

咪係囉,和三男同居

公爵府

回覆樓主:

有男朋友 ,但同3個男人同住 唔覺清純

首頁
12345...7

尾頁

跳至