潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

一格藍線,一格灰線,全人手工聯制,攞錶帶時,至釘個洞位,完全岩間手型,屈曲條帶鱷魚紋會特起,好滿意

coo1068    發表於 18-5-4 11:01
ada0707    發表於 18-5-4 08:55
day2daysleepgo    發表於 18-5-1 22:55
zoechung12    發表於 18-4-14 19:36

子爵府

咸濕大師 發表於 18-4-13 22:49
一格藍線,一格灰線,全人手工聯制,攞錶帶時,至釘個洞位,完全岩間手型,屈曲條帶鱷魚紋會特起,好滿意

...

會唔會靚左d呢

複式洋房

好靚呀

琥珀宮

回覆 咸濕大師 的帖子

好靚

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆樓主

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好刁鑽

男爵府

回覆樓主

好靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

好型

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

好靚
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚呀

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

大宅

咸濕大師 發表於 18-4-13 22:49

...

複式洋房

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

大師,借個位請教一下您,G shock咩型號適合二十㡬歲男仔,在日本買會唔會平d,我想大約三千蚊度。thx!
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

伯爵府

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

侯爵府

joejoemum 發表於 18-4-14 21:37
大師,借個位請教一下您,G shock咩型號適合二十㡬歲男仔,在日本買會唔會平d,我想大約三千蚊度。thx!
...

唔計想炒錶,G SHOCK 我只帶蛙人,我喜歡蛙人已10年,但覺得幾千元,買隻膠錶,唔值得,但早2年第一次羅上手,就即刻俾錢,蛙人係全日本制嘅,沒有其他國際制的蛙人,而且每款蛙人只會出幾年,出完就會唔再出,所以好多蛙人都會係炒價,妳BUDGET,可以買到蛙人5代,唔需要換電嘅,係用太陽能差電,亦都有6個國家,可以收電波而追時間,蛙人時間廊只有1,2個款,而且超貴,去廣華街仁安大廈/信和中心/潮流特區,應該會搵到嘅,但唔多舖有,因為已唔多架啦,日本唔會平呀,日本除左買特別版,唔係唔會平呀,就係佢啦MULTI BAND 6 這就係有波,即是指電波,有無波的,唔好買,留意錶面有寫嘅,這就係指有6個國家收到電波而追當地時間,記住蛙人幾重嘅,唔係普通電子錶重量來,睇你個位20歲,習唔習慣帶重錶啦,差不多係一隻ROLEX的重量

男爵府

畀面勳章

咸濕大師 發表於 18-4-14 22:08

唔計想炒錶,G SHOCK 我只帶蛙人,我喜歡蛙人已10年,但覺 ...

收到,謝謝大師寶貴意見,揾日出去睇下先。呢隻都好型。打算做生日禮物既。

侯爵府

回覆樓主:

後生仔未必識欣賞蛙人,所以介紹多一隻俾妳,這是限量版來G Shock gundom,即是高達妳可能唔識,後生仔應該識高達係咩來,2千幾,一樣時間廊個d,妳唔洗搵架啦,市面上一定有,但妳需要去行多幾間啦
我要食牛柳

首頁

尾頁

跳至