夫婦情感

跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

回覆樓主

明晒喇即刻!
樓主,幾萬蚊買袋,不如拎黎搵人湊仔好過,長線計咁樣仲抵

洋房

chillimom 發表於 18-4-15 17:21
拖住先,自己部署定,搵湊細路姨姨,鋪好後路後就話唔買。佢走咗唔好追。等佢知要脅無用,要分莊閒。
...
老實講, 我唔想頭家散,亦都唔想搵EE湊,始終小朋友都僧掛住媽媽

侯爵府

MT1933 發表於 18-4-16 12:43
老實講, 我唔想頭家散,亦都唔想搵EE湊,始終小朋友都僧掛住媽媽

咁你咪買囉...
買左全家無錢食飯之嘛

水晶宮

回覆樓主:

你自己一直充闊佬啫。。。充得咁爽吖啦, 找數啦

又唔想買袋又繼續要扮有錢, 真可憐, 用金錢去維繫既 “愛”

抵你擁有!

大宅

你能力滿足唔到佢
遲早頭家都會散

子爵府

ssl1102 發表於 18-4-16 14:09
你能力滿足唔到佢
遲早頭家都會散

岩呀!一遇到個比你有錢就飛你啦!為左個袋連仔女都唔理,你覺得佢會係個好媽媽咩?

瑪瑙宮

咁除左買袋, 無乜路行, 你今日好去買.

男爵府

tammy2008 發表於 18-4-16 13:46
你自己一直充闊佬啫。。。充得咁爽吖啦, 找數啦

又唔想買袋又繼續要扮有錢, 真可憐, 用金錢去維繫既 “ ...

講曬心聲

已刪除用户

回覆樓主:

大宅

你自己心知自己娶左個咩人,其他人買俾佢佢應該會byebye你
If you never abandon,I will in life and death

珍珠宮

MT1933 發表於 18-4-15 14:49
各位,唔買比佢,佢會發癲,之後就返鄉下,唔湊細路,之前我要返上去哄返佢。
...

佢就係睇死你, 一唔買就向你發脾氣, 知道你死穴係邊囉~如果佢提出你完全唔買比佢, 又好似唔係幾好, 為了哄住佢,可以換買另一個牌子, 或者係佢鐘意的牌子, 不過係買細件野, 例如銀包, 其他平少少的,哄住先囉嗦

大宅

mln 發表於 18-4-16 17:14
佢就係睇死你, 一唔買就向你發脾氣, 知道你死穴係邊囉~如果佢提出你完全唔買比佢, 又好似唔係幾好, 為了 ...

唉!真是吾知好嬲定好笑?揾着件咁既大6婆?又排你受細佬!

大宅

各位,唔買比佢,佢會發癲,之後就返鄉下,唔湊細路,之前我要返上去哄返佢。
...

重點出來了⋯⋯你當日係大陸結識佢時..佢係咪以為你好有錢?你地結左婚幾耐?唔買袋就連細路都唔理,你諗清楚依個人係你身邊係愛你??

別墅

回覆樓主:

又係大陸女人,哈,婚前對你千依百順,婚後令你一無所有阿!
見你係另一個post到話你老婆整日同你講,佢姊妹老公送咩咩又送咩咩...佢話佢自己搵件得睇的野都無..
好簡單,叫佢嫁埋比佢姊妹老公咪得囉,佢話佢揾件睇得既都冇,更簡單,因為佢本人都唔得體,用再貴既野都唔會令佢本人變高貴。
我係樓主你就直接一句串埋去,個個都想學徐子琪一樣做少奶奶要咩有咩,但你估個個都似徐子琪咩,有十幾萬買個H袋比你,點解唔用十幾萬係大陸揾過第二個翻黎代替你?學下振夫岡啦樓主,唔好怪我直接,你下下比佢食住上,你唔改變局面,離婚都係遲早既事

男爵府

...

呢啲女人你搵左佢做老婆真係不幸,佢飛你係遲早既事,長痛不如短痛,大陸女人就係呢個模式,生麻仔女先搞債。

珍珠宮

回覆樓主:

係咪婚前你將自己收入同財產吹大左,佢以為你搵好多錢呀?

別墅

回覆樓主:

樓主你自己也講搵得唔多,點解仲要花無謂錢?留返錢比囝囡作教育用途啦!

一個愛你,愛家庭的女人,係唔捨得亂花你的錢。
你係咪以前充得太大?令佢以為你好有錢???

男爵府

回覆樓主

明知自己家庭咩條件係要買奢侈品,唔買就發脾氣唔理囝囡唔好理佢邊度人都唔要得啦祝你好運

男爵府

回覆樓主

夠7年都自動流失㗎啦

早啲安排點照顧小朋友好過啦

子爵府

MT1933 發表於 18-4-14 15:19
我老婆一向大洗, 佢最近話想要H牌袋, 但我根本無咁多錢買. 點講好?

我係男士區度問...得不到回覆,希望各 ...位太太可以幫我, 推得黎又唔會家變,謝謝

咁佢貪你啲錢先嫁你, 你又娶佢,預左估喎

佢發嬲你最後又係用錢先令佢吾嬲, 佢捉到條路啦!

首頁
23456...8

尾頁

跳至