夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

我有個朋友(男)個老婆婚前正常,婚後越來越貪,本身好名牌好靚野,但要求既野越來越貴,最尾又係想要個H 袋。我朋友終於睇真呢個女人貪錢,最終離婚,個女人收左300萬先肯。
(佢地結婚好多年,無細路)

男爵府

MT1933 發表於 18-4-15 14:49
各位,唔買比佢,佢會發癲,之後就返鄉下,唔湊細路,之前我要返上去哄返佢。
...

羅湖商業城超A貨幫到你,仲齊色,齊款,可議價,唔使配貨添!
娶到個咁賢慧既老婆,除了恭喜,都唔知講咩好。

大宅

各位,唔買比佢,佢會發癲,之後就返鄉下,唔湊細路,之前我要返上去哄返佢。
...

原來係大陸佳麗
無能力就唔好學人用啦
就算用真野
放上佢身上都以為佢用假貨

別墅

...

即係大6人????唔怪之得啦 ...可能佢以為嫁香港人會變濶太law...你買到米買law

男爵府

...

拖住先,自己部署定,搵湊細路姨姨,鋪好後路後就話唔買。佢走咗唔好追。等佢知要脅無用,要分莊閒。

複式洋房

ssl1102 發表於 18-4-15 16:44
原來係大陸佳麗
無能力就唔好學人用啦
就算用真野

大宅

...

唔買就家變?佢中意你個人定錢?好明顯吧!

伯爵府

畀面勳章

...

大陸人?夠7年未?咁樣就走左去愛你有限。
今日要袋,聽日有咩?下次佢話要層樓你係咪借大耳窿比佢?解決辦法係搵定人幫手揍小朋友,佢要走由佢走,忍住唔會搵佢一段時間,如果佢唔返黎,你覺得佢真係愛你同小朋友嗎?佢用走呢樣野試你仲底線,你遷就佢,你既底線只會被推到越來越低

男爵府

BK Milk勳章

今次要買H袋,下次又話要第二款,請問你如何面對?

一係你叫佢行去大劉身邊走一走,睇下有冇運行?
祝她好運,為她祈福
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

珍珠宮

環保接龍勳章

MT1933 發表於 18-4-14 15:19
我老婆一向大洗, 佢最近話想要H牌袋, 但我根本無咁多錢買. 點講好?

我係男士區度問...得不到回覆,希望各 ...
你問心, 佢做過咩值得擁有呢個袋先? 冇的話, 咪淘幾個比佢囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

返鄉下... 咁你去羅湖城買個俾佢囉,照計你老婆似乎學歷程度生活圈子既人都唔識分啦

子爵府

回覆樓主:

吓唔買就掉低仔女? 好可憐啊啲小朋友,有個咁既阿媽! 為咗個袋子女都掉得低

大宅

...

請工人揍細路,由佢返鄉下,睇下佢返幾耐囉

大宅

回覆樓主:

咁我勸你快啲賣樓都要即刻 買個包包畀佢喇! 佢呢D咁貪錢嘅女人, 你唔滿足佢嘅物質慾望, 佢一定會離開你,一定家變㗎! 你快啲用錢黎留住佢啦!

珍珠宮

開心吸收勳章

北寄貝 發表於 18-4-15 10:40
買得起幾十萬個手袋,應該唔係普通人家;一旦財困,舉左個手袋都係得十零萬,杯水車薪,幫唔到幾多手。:no ...

好多人搵萬幾都欠幾十萬卡數,如果本身有錢都唔會理十幾萬個袋呢啲數目,仲要出帖求救
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

回覆樓主

由佢走啦,小朋友有帶人可以幫手湊? 佢睇死你驚冇人湊仔先咁串!就算佢真係走左都唔駛恨! 喱啲女人養唔熟啦!他日佢都可以搵過件有錢過你嘅俾綠帽你戴呀

瑪瑙宮

little06 發表於 18-4-16 09:30
由佢走啦,小朋友有帶人可以幫手湊? 佢睇死你驚冇人湊仔先咁串!就算佢真係走左都唔駛恨! 喱啲女人養唔熟 ...

為左个袋連囝囡都唔理的女人要黎把鬼, 个爛鬼袋重要過你地呀, 叫佢死番上去唔好再番黎就真.

子爵府

Nancy20090615 發表於 18-4-16 09:45
為左个袋連囝囡都唔理的女人要黎把鬼, 叫佢死番上去唔好再番黎就真.

...

咪係! 遲早教壞埋個仔仲衰

瑪瑙宮

little06 發表於 18-4-16 09:47
咪係! 遲早教壞埋個仔仲衰

頭痕買唔買个袋而出 post, 唔買咪唔買, 冇錢咪冇錢, 乜好難架?

子爵府

Nancy20090615 發表於 18-4-16 09:50
頭痕買唔買个袋而出 post, 唔買咪唔買, 冇錢咪冇錢, 乜好難架?

佢有咁硬淨就唔駛俾個老婆食住啦!

首頁
12345...8

尾頁

跳至