親子旅遊

跳至
[歐洲] 聖誕芬蘭  

首頁
45678...10

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

JD930 發表於 18-12-6 15:57

係呀

Thx.
嘩,佢嗰comma。。。真係睇c人

男爵府

可愛小肥媽 發表於 18-11-26 20:47
我去聖誕老人村,經snowman world book,租相機$50歐羅

我都係入住聖誕老人村,請問你係join邊個去睇極光?有link嗎?謝謝。

大宅

BGCOME08 發表於 18-12-6 17:27
我都係入住聖誕老人村,請問你係join邊個去睇極光?有link嗎?謝謝。

我都想知。
我見有人介紹上Levi睇,join Arctic Frontier。
有無人試過?

男爵府

可愛小肥媽 發表於 18-11-27 18:26
我24號到,30號走,全程住聖誕老人村同雪人村

你由hel airport 搭咩去聖誕老人村和雪人村?

大宅

BGCOME08 發表於 18-12-6 17:27

上snowman world個website,揀aurora safari直接book就得

大宅

littleyoyo 發表於 18-12-10 23:23
你由hel airport 搭咩去聖誕老人村和雪人村?

我搭芬蘭航空直接係hel轉機去ronaviemi

大宅

莎莉小姐 發表於 18-12-6 12:04
可PM我local tour contact方法嗎?

我直接係snowman world 個website揀aurora hunting book 㗎

男爵府

可愛小肥媽 發表於 18-12-11 07:05
上snowman world個website,揀aurora safari直接book就得

多謝你,請問係咪响聖誕老人村接你,再送返你返去?

大宅

BGCOME08 發表於 18-12-11 07:33
多謝你,請問係咪响聖誕老人村接你,再送返你返去?

係呀,包來回接送,不過都貴呀,要成125歐羅一個人

男爵府

可愛小肥媽 發表於 18-12-11 07:06
我搭芬蘭航空直接係hel轉機去ronaviemi

住在聖誕村內?有咩住宿推介

大宅

今年復活節假期剛去過芬蘭, 我join了lapland welcome的極光團, 覺得幾好, 因除了看極光, 還有BBQ, 玩一個叫Lappish shamanism, 可以上他們的website看看, 我覺得幾值得推介.
https://laplandwelcome.fi/activi ... ghts-trip-car-foot/

大宅

另外他們有一個activity包玩三樣safaris, 我覺得幾抵. 之前去時在BK都沒有人提過, 所以自己在網上找了很久, 希望幫到大家.

https://laplandwelcome.fi/activi ... -snowmobile-sleigh/

大宅

若果住聖誕老人村, 應該很多活動可以在裡面book, 應該比出面的safaris公可便宜.

https://santaclausvillage.info/activity-services/

大宅

Santa Claus Holiday village activity centre :

https://santaclausholidayvillage ... gate/online/en/haku

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Mingbb2000 發表於 18-12-11 11:08
今年復活節假期剛去過芬蘭, 我join了lapland welcome的極光團, 覺得幾好, 因除了看極光, 還有BBQ, 玩一個叫 ...

好實用

男爵府

可愛小肥媽 發表於 18-12-11 09:34
係呀,包來回接送,不過都貴呀,要成125歐羅一個人

咁你睇唔睇到極光?去程要幾耐車程?

男爵府

Mingbb2000 發表於 18-12-11 11:08
今年復活節假期剛去過芬蘭, 我join了lapland welcome的極光團, 覺得幾好, 因除了看極光, 還有BBQ, 玩一個叫 ...

謝謝你的資料,很有用。

大宅

BGCOME08 發表於 18-12-11 13:04
咁你睇唔睇到極光?去程要幾耐車程?

我聖誕先去,去完返嚟再包膠

大宅

littleyoyo 發表於 18-12-11 10:23
住在聖誕村內?有咩住宿推介

我只係住3日雪人村,3日聖誕老人村咋

大宅

Mingbb2000 發表於 18-12-11 11:26
若果住聖誕老人村, 應該很多活動可以在裡面book, 應該比出面的safaris公可便宜.

https://santaclausvillag ...

呢個好似幾好喎

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊