自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大宅

唉同感囉!!!
喂你有冇留意佢割深左雙眼皮?????????
上一隻碟"8份3"果時封面張相仲未割的,
呢期整完出黎, 對眼深左好多, 我覺得好唔自然囉
唉唔割仲自然啦唉,我個fd攪笑, 話佢入院整肺可能順便整埋對眼 XDDDDDDDDDDDDDDD

原帖由 mydearbb 於 21-3-2009 11:12 PM 發表
其實,謝安祺唱現場,都唔夠氣..
我唔覺得佢把歌聲有咩好聽,聽到眼瞓
係咁啱佢老公,Wyman同一堆DJ fd..勁push佢隻囍帖街 (一個人有運起來,就係咁..)

今晚,電視又睇到佢..扮晒唔係師奶,連入街市,煮一餐都扮騰雞,扮晒雞 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都勁唔鐘意佢, 佢d唱功, 一拍埋容祖兒度直情現晒形. 頭先佢個特輯一做我就即刻轉台.

大宅

係呀我唔明佢唱歌又唔係好聽(一唱現場死晒),首囍帖街橫掃咁多獎真係有點奇怪囉~~~
唉唔掂!!!!

原帖由 LongRyan 於 21-3-2009 11:21 PM 發表
我都勁唔鐘意佢, 佢d唱功, 一拍埋容祖兒度直情現晒形. 頭先佢個特輯一做我就即刻轉台.

大宅

Her singing is ok...but she's not attractive to me at all...
I quite appreciate Janice Vidal. She sing very well and look gorgious.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢個下爬直頭整過啦, 以前塊面同依家差得遠, 成日話只係cool過牙, 個個都係用呢個藉口.

原帖由 carine007 於 09-3-21 23:15 發表
唉同感囉!!!
唉唔割仲自然啦唉,我個fd攪笑, 話佢入院整肺可能順便整埋對眼 XDDDDDDDDDDD ...

大宅

me too, 我同老公都唔鍾意佢, 成日聽佢做訪問長篇大論, 一見到佢就即刻轉台....:;pppp:

原帖由 LongRyan 於 09-3-21 23:21 發表

王國長老

王國長老

囍帖街好普通,唔明點解會hit。

仲有巴士上化妝係好肉酸既行為。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

但割左雙眼皮仲要用膠紙貼對眼既咩?正話影close-up時好清楚影到佢對雙眼皮係貼出黎喎

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

好多人都係有一兩首hit.....跟住收左皮....頭先睇佢係麥記....完全無人認得佢...好瘀皮..真係普通過普通....佢有好多歌都唔岩我style..

大宅

喂係咩, 等我留意下先
我淨係搵左佢整眼前後D相貼晒上gacebook
我d fd睇完都話唔自然(佢地冇我咁留意呢D野 xD)

原帖由 LongRyan 於 21-3-2009 11:27 PM 發表
佢個下爬直頭整過啦, 以前塊面同依家差得遠, 成日話只係cool過牙, 個個都係用呢個藉口.

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 carine007 於 09-3-21 23:15 發表
唉同感囉!!!
唉唔割仲自然啦唉,我個fd攪笑, 話佢入院整肺可能順便整埋對眼 XDDDDDDDDDDD ...

我開頭都以為佢割咗 ,
但頭先睇到 , 佢係痴咗雙眼皮膠紙

大宅

唔知呀,會唔會好似王傑咁,明明割左雙眼皮,
前排再出返黎見報驚俾人篤爆,日日袋住支雙眼皮膠水喺袋話日日用黎做藉口咋XDD

原帖由 alik 於 21-3-2009 11:27 PM 發表
但割左雙眼皮仲要用膠紙貼對眼既咩?正話影close-up時好清楚影到佢對雙眼皮係貼出黎喎

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 alik 於 09-3-21 23:27 發表

我都睇到

大宅

喂係咩,我老公錄低左佢個節目, 我仲未睇
晏D睇下先, 希望佢真係痴膠紙而唔係割
因為真係好唔自然:;pppp:

原帖由 洛婷 於 21-3-2009 11:30 PM 發表

我開頭都以為佢割咗 ,
但頭先睇到 , 佢係痴咗雙眼皮膠紙

大宅

原帖由 chelsealily 於 09-3-21 23:35 發表
佢唱歌唔差,
但又唔覺 值得捧得佢咁緊要!
不過無法啦,
香港樂壇而家正係"蜀中無大將"咪唯有"廖化作先鋒"囉!

之前都唔覺得佢好架, 今晚之後我諗佢真係好出色!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁……佢重話開5場演唱會 重有冇氣唱呀

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢姿色份子仲樣衰.....好似o岩o巳除左個牙cool咁.....
唉同感囉!!!

禁止訪問

公爵府

貼雙眼皮膠紙化妝無咁靚的, 亦無可能次次為左避人講就貼住扮嘢

首頁
12345...6

尾頁

跳至