網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

chunsamyuen821 發表於 18-5-5 08:52
又有9折了,快d買

即日起截至美西太平洋時間5月9號周三上午9點[港澳時間5月10號周四凌晨1點】,iHerb精選 ...

我尋日比左錢勒我明明都睇到佢話折扣代碼已生效,但就係搵極都搵唔到個code好在我click走一半野唔買住

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

chunsamyuen821 發表於 18-5-5 08:52
又有9折了,快d買

即日起截至美西太平洋時間5月9號周三上午9點[港澳時間5月10號周四凌晨1點】,iHerb精選 ...

呀岩先試過唔得,應該真係護膚美妝先有折,都多謝你報料先

禁止訪問

2018復活節勳章

翡翠宮

chunsamyuen821 發表於 18-5-5 09:50
未寄出,可取清訂單。再買過入code就得。

謝謝今次主要買supplement用唔到MOMTEN下次再等你報料

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔係樣樣有九折,裝個 iherb app,就見到

大宅

回覆 mariefish 的帖子

米係 ! 我都收唔到全單9折e-mail code, 唔知係唔係要大單先至有, 試過貫1000元左右, 之後有收到過全單9折promotion e-mail, 但我買番400元左右之後, 又再收唔到, 唔知係米甘巧合
某類貨品有折就一向收到e-mail

所以, 希望各位jm每次收到9折code, 能夠幫忙在這裡報料分享
感恩感恩~

翡翠宮

-maymay- 發表於 18-5-7 23:05
回覆 mariefish 的帖子

米係 ! 我都收唔到全單9折e-mail code, 唔知係唔係要大單先至有, 試過貫1000元左 ...

我岩先去搵email, 有收到之前weekly5同今次母親節code呀原來,但就真係冇收到之前全單9折果個loyaltyten,我上次都買左千幾,反而今次冇折我先買少啲,整走晒啲零食,當係慳左囉

侯爵府

環保接龍勳章

mariefish 發表於 18-5-5 09:45
呀岩先試過唔得,應該真係護膚美妝先有折,都多謝你報料先
原來要護膚美妝先得呀. 唔怪得啦.
我主要買D 健康食品, 果乾. 茶包.
按嚟按去都無折扣.
thanks

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

15週年勳章

呢期仲有冇? 想買

公爵府

回覆樓主:

想買嘢呀近來有 Discount Code嗎

珍珠宮

2024年龍年勳章

sangria 發表於 18-5-16 18:07

親愛的iHerb會員朋友您好,

暑價來襲!即日起截至香港時間524號凌晨1點,iHerb全場9折酬賓!

活動折扣碼[HKTEN]或通過以下含有折扣碼的鏈接直達選購:

https://www.iherb.com/?pcode=HKTEN

請注意,折扣碼每個賬戶限一次使用機會,不可兌現不可與其他折扣碼疊加。

而且,目的地為中國香港的訂單,滿40美金,順豐速運免郵!會讓您享受到購物最佳性價比。

珍珠宮

2024年龍年勳章

sangria 發表於 18-5-16 18:07

唉,剛剛買了成千蚊嘢。今日收貨。

公爵府

panda361 發表於 18-5-17 10:10
親愛的iHerb會員朋友您好, 暑價來襲!即日起截至香港時間5月24號凌晨1點,iHerb全場9折酬賓! 活動折扣碼[ ...

啱啱俾咗錢

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 sangria 的帖子

試下取消,再買過。

公爵府

panda361 發表於 18-5-17 11:25
回覆 sangria 的帖子

試下取消,再買過。

不了。
多謝你先都。

伯爵府

回覆樓主:

宜家有10% off, 想買美白serum, cream,iherb有無邊隻推介?

翡翠宮

panda361 發表於 18-5-17 10:10
親愛的iHerb會員朋友您好, 暑價來襲!即日起截至香港時間5月24號凌晨1點,iHerb全場9折酬賓! 活動折扣碼[ ...

翡翠宮

Mrs.Left 發表於 18-5-14 12:13
呢期仲有冇? 想買

有勒全單9折啦

首頁

尾頁

跳至