自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原價要$798㗎,而家去官網登記做會員就可以用$460買到,送rain cover.
仲包郵到順豐站

別墅

回覆樓主:

有冇link?

公爵府

firefighter 發表於 18-4-21 16:29
有冇link?

http://glabags.com/tw/shop/category/lego-3

大宅

baby_happy 發表於 18-4-21 16:00
原價要$798㗎,而家去官網登記做會員就可以用$460買到,送rain cover.
仲包郵到順豐站

請問是護脊書包嗎?

伯爵府

回覆樓主:

公爵府

lchcherry 發表於 18-4-21 22:20
請問是護脊書包嗎?

係啊

琥珀宮

回覆 baby_happy 的帖子

請問仲有冇其他款做特價呀?

子爵府

佢無寫有rain cover 送。到時送?定無得送?謝謝。

公爵府

Cheuk2012 發表於 18-4-22 00:46

請問仲有冇其他款做特價呀?

好似呢兩個款減得多d, 其實得9折

wcpcelia    發表於 18-4-22 09:28

琥珀宮

明白,唔該晒

baby_happy    發表於 18-4-22 01:13

公爵府

SUMSUMMAME 發表於 18-4-22 00:49

佢無寫有rain cover 送。到時送?定無得送?謝謝。

Facebook有寫:

【LEGO書包限時購又黎啦!】
緊貼小朋友成長需要既LEGO Limited Collection Brick School Bag,設計因應亞洲區小孩的身形,推出創新調較式書包背板設計,小朋友可因應自己的高度調較背板(S至XL)至適合長度,配合兒童成長更緊貼兒童背部達至保護脊骨健康目的,與坊間的固定背板設計無可比擬,只重958克,並配有可調較式胸帶扣能提供最佳支撐點,卸走書包壓力,減輕學童負擔。依家限時優惠$460(原價:$798)仲有LEGO雨檔贈送( 原價: $80 ),配埋一套,仲唔快D帶佢番屋企。依家購買仲包埋送到去順豐站架!依個活動去到4月尾咋!
=======================================
立即到以下網站登記成為會員後選購:

www.glabags.com

順豐站地址:

http://www.sf-express.com/hk/tc/dynamic_function/S.F.Network/SF_store_address/

#LEGOBags #Bricks #積木 #書包

【限時購活動細則】
**需於30/4/2018 (星期一) 23:59之前下單完成購買付款手續。
**選購款式數量有限,售完即止。
**以上價錢已包括運費, 請填上正確順豐站的地址。
**只接受信用卡網上付款。
**減價貨品恕不退換及退款;包保養維修服務。
**如有任何爭議GLA Lego School Bags將保留最終決議權。

男爵府

回覆樓主:

想問點解咁多人鐘意Lego書包?

公爵府

funghon 發表於 18-4-22 21:36
想問點解咁多人鐘意Lego書包?

我大女用緊,覺得書包本身輕,同埋耐用,用咗兩年完全冇穿冇爛 ,價錢唔太貴。
所以見特價就買定俾細佬

男爵府

baby_happy 發表於 18-4-22 21:43

我大女用緊,覺得書包本身輕,同埋耐用,用咗兩年完全冇 ...

咁Dr Kong果d如何?

公爵府

funghon 發表於 18-4-22 21:44
咁Dr Kong果d如何?

dr. Kong比較重

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我仔用呢隻,背板個魔術貼有d廢!放咗書本落去,調較咩高度位置,個書包一揹上身,背板都會跌番最底。而個書包又唔貼背脊,感覺會向後墜。

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我仔用呢隻,背板個魔術貼有d廢!放咗書本落去,調較咩高度位置,個書包一揹上身,背板都會跌番最底。而個書包又唔貼背脊,感覺會向後墜。

公爵府

大pat豬媽 發表於 18-4-23 16:57
我仔用呢隻,背板個魔術貼有d廢!放咗書本落去,調較咩高度位置,個書包一揹上身,背板都會跌番最底。而個 ...

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主

Good price

寶石宮

2023年兔年勳章

baby_happy 發表於 18-4-21 16:32
http://glabags.com/tw/shop/category/lego-3

謝謝 去睇吓先

首頁

尾頁

跳至