夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

luckybob 發表於 20-1-25 14:52
我奶奶年初一問我幾時再生,佢都發神經,佢個囝早前先出軌,您都知我知,我點夠膽再生呀,女人生完,實走 ...

我會話,如果我有奶奶你咁好命,有個咁好ge老公同奶奶,我生多幾個都無問題。

別墅

我奶奶年初一問我幾時再生,佢都發神經,佢個囝早前先出軌,您都知我知,我點夠膽再生呀,女人生完,實走 ...

其實奶奶都係女人,點解唔係幫番我地女人

別墅

我真係想問,點解佢又只生一個,佢咪又係擔心老爺唔好,心淡,所以只生一個。

洋房

Vanessawong1314 發表於 18-4-24 00:08
知道,當初佢死口唔認,其後我說我睇到佢地對話,佢就說離婚。我真係咩都試過,希望今次最後希望(和合)會成 ...

男人一暴露了就即刻反枱,想同小三雙宿雙棲,好少會懺悔挽留大婆。

禁止訪問

別墅

陳慶 發表於 20-2-1 09:44
男人一暴露了就即刻反枱,想同小三雙宿雙棲,好少會懺悔挽留大婆。

所以女人要有財政獨立能力

別墅

Vanessawong1314 發表於 20-2-3 23:00
所以女人要有財政獨立能力

咁易咩?我地要湊細路,好多老闆怕左,無歧視呃鬼咩

別墅

luckybob 發表於 20-2-8 15:55
咁易咩?我地要湊細路,好多老闆怕左,無歧視呃鬼咩

現在咩年代,好多職業女性都係媽媽來的。事在人為

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Vanessawong1314 的帖子

岩呀,就算生完都應該做野

公爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
chukamchun 發表於 19-10-10 19:51
果d明知男人有家室都照痴埋去嘅賤女人,一開始就會話乜都唔介意,之後就會一步一步去進攻,到最後男人就會 ...

有d係個男人痴埋黎,我有個客自己有老婆2仔女,好好先生咁款。之後私下wtp我傾野,初初以為nice,我當個個客都係朋友咁吹水,但越來越唔對路,不斷flrit我,跟住表白想我做佢情人。 我緊係冇so佢。 我一年都遇幾個呢d男人,如果有d寂寞女人就會溝到

別墅

發表於 前天 23:02 |顯示全部帖子
狐朦 發表於 20-2-18 01:04

有d係個男人痴埋黎,我有個客自己有老婆2仔女,好好先生咁款。 ...

你好好,有好多女人否知收恥,甘心主動破壞人地家庭

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊