自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今日都遇到

開門
冇人
關到大門
外面有人開返
有一個人入
之後話....快d啦
.
.
.
.
..
.
.
doggy 同lucy 快d啦.
.
.
.
.
.
兩條細狗徐徐步入.
.
.
.

大嬸呀,放狗唔駛做唔好阻人返工揾食呀
又冇口罩,又冇狗帶

伯爵府

good_pig 發表於 18-4-25 08:47
我今日都遇到

開門

冇法,嬲完就算,間中會有呢d情形

wcpcelia    發表於 18-4-25 18:04

侯爵府

醒目開學勳章

回覆樓主

住宅?
准養狗?

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

自私

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Yukyuk 發表於 18-4-25 09:44
住宅?
准養狗?

准,之後仲有其他狗,吠左陣

寶石宮

laiyee6121 發表於 18-4-25 09:37
冇法,嬲完就算,間中會有呢d情形

下次又係咁,我會幫手叫lucy 行快d

侯爵府

醒目開學勳章

good_pig 發表於 18-4-25 09:53
准,之後仲有其他狗,吠左陣

即係其中一個住客

Hm....可能約咗一齊去散步,好似好開心咁!

我估你入住之前應該知道,只有和平共處。

大宅

我試過,在樓下大堂,係架lift關緊門,見有個女人撲過來,我開返,入來我想關,佢hold住,話等人,那個人未入大堂,仲走去信箱話要取埋信,個女人話要等埋佢,我叫佢可以出去等,搭另一架,唔通成lift人等咩。。。個女人俾我關門,但關完門就在lift內大駡我直到到佢層樓

水晶宮

畀面勳章

CYK 發表於 18-4-25 09:56
我試過,在樓下大堂,係架lift關緊門,見有個女人撲過來,我開返,入來我想關,佢hold住,話等人,那個人未 ...

下次大大聲講,點解我要等你

大宅

我試過,在樓下大堂,係架lift關緊門,見有個女人撲過來,我開返,入來我想關,佢hold住,話等人,那個人未 ...

厚顏無恥,其他人有幫口鬧個女人嗎?

侯爵府

醒目開學勳章

呢個人一廂情願、自以為是

要受下教訓

伯爵府

good_pig 發表於 18-4-25 09:54
下次又係咁,我會幫手叫lucy 行快d

大宅

回覆樓主:

我住果度都係,朝朝都有兩母女,㩒完走左去照鏡,到左,開住門,大家等佢地兩代公主徐徐步入。個女讀DxJS,嘅係咪威啲嘅呢?
㩒完好自然就睇吓邊架會到先,就行定去果架度等嘛。我果度有4架一字排開,由走廊頭行到尾都要20秒,㩒完咪行定去最近果部囉,點解要人等你啫?

寶石宮

Yukyuk 發表於 18-4-25 09:55

即係其中一個住客

其實問題唔在於狗,我唔驚狗

其他人都係抱起隻狗,快手入升降機

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

我今日都遇到

開門

哈哈

男爵府

回覆樓主:

公爵府

我今日都遇到

開門

如果大廈唔俾人養狗就易辦事,可以直接向樓下大堂管理員投訴。

如果係可以養的話就冇嘢可以做,最多早少少出門口。仲要求神拜佛佢哋有絕育,如果冇做到絕育,遲啲响升降機再遇到佢吔嗰時會聽到
⋯⋯快啲啦⋯⋯⋯⋯
Doggy,Lucy, Sexy, 黑仔,旺財,Leon, ⋯⋯⋯Ah! William呢,仲有Sorry(狗名)呀,快啲出黎啦,
有個小氣鬼企咗响部lift度呀⋯⋯

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

個女人好離譜, 要人等埋仲要開埋信箱先...................老馮等你架???

寶石宮

WWT1234 發表於 18-4-25 12:12
如果大廈唔俾人養狗就易辦事,可以直接向樓下大堂管理員投訴。

如果係可以養的話就冇嘢可以做,最多早少 ...

咁佢做到繁殖場咁樣冇嘢講囉,成座樓大把人養狗,冇乜人咁唔自律嘅

寶石宮

me920 發表於 18-4-25 12:24
個女人好離譜, 要人等埋仲要開埋信箱先...................老馮等你架???

咪係囉,自私仲覺得自己冇問題....

首頁

尾頁

跳至