網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位淘寶達人, 想淘個電壓力鍋炆餸煲湯, *九陽* 還是 *美的* 好呢?
咩型號和價錢呢?

男爵府

BeautyPinky 發表於 18-4-25 12:57
各位淘寶達人, 想淘個電壓力鍋炆餸煲湯, 九陽 還是美的好呢?

我有部美的 真心超好用

子爵府

yatmanchris 發表於 18-4-25 13:07
我有部美的 真心超好用

請問咩型號和價錢呢?

男爵府

BeautyPinky 發表於 18-4-25 13:14
請問咩型號和價錢呢?

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=539366519191&spm=a1z60.7754813.single_image_17762368851.0

子爵府

yatmanchris 發表於 18-4-25 13:19
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=539366519191&spm=a1z60.7754813.single_image_1776236 ...

超平

象牙宮

BeautyPinky 發表於 18-4-25 12:57
各位淘寶達人, 想淘個電壓力鍋炆餸煲湯, *九陽* 還是 *美的* 好呢?
咩型號和價錢呢?
...

電壓力鍋炆餸/ 煲湯, 省時, 省力, 省事
國產品牌。

腩, 豬手, 焗鷄。記得鍋內先爆香料。。。才入電壓鍋。 煮出來, 才會香。
買收汁功能。無水焗鷄。

有收汁, 就再煮一下收干汁。
無水焗鷄。非每一个都有。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

電壓力鍋

反熱, 飯, 面, 包, 餃子, .................。 3分鈡就得
和微波炉, 差不多...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主:

我買左2部9陽。。自己,家人各一部,好滿意。。

天貓超市有得賣,直送香港免運。。

翡翠宮

q370006 發表於 18-4-25 14:07

係呀,貓超有部¥289包郵送香港。

【这个#聚划算团购#宝贝不错:Joyoung/九阳 Y-50C80 5L电压力锅智能预约双胆家用饭煲高压锅(分享自@手机淘宝android客户端)】http://m.tb.cn/h.WxGlYE5 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥jPnu0sxLTcH¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

子爵府

q370006 發表於 18-4-25 14:07

呢個好處好正

子爵府

lyh80115 發表於 18-4-25 14:14
係呀,貓超有部¥289包郵送香港。

【这个#聚划算团购#宝贝不错:Joyoung/九阳 Y-50C80 5L电压力锅智能预约 ...

等緊你出手呀! 親!

子爵府

333s 發表於 18-4-25 13:49
電壓力鍋

反熱, 飯, 面, 包, 餃子, .................。 3分鈡就得

生生生s 多謝咁多寶貴意見
支持你呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我用緊九阳,正

翡翠宮

BeautyPinky 發表於 18-4-25 14:48
等緊你出手呀! 親!

我個人就鍾意呢個美的IH壓力,早幾日¥45X咋!

https://m.vip.com/product-2565316-483288902.html?abtid=&cid=c9e103ea-7f2c-3cae-817a-d6ca5879fe0b&msns=android-6.16.4-link&st=p-url&uid=MTYzMjk1NTIx

別墅

回覆樓主:

美的都幾好的,我之前用過,美的电压力锅家用智能5L双胆高压饭煲官方1特价2旗舰店3-4正品6人【包邮】
【在售价】319.00元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.WxDQWyN
-----------------
复制这条信息,¥vby80sB9f3Z¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

子爵府

lyh80115 發表於 18-4-25 15:43
我個人就鍾意呢個美的IH壓力,早幾日¥45X咋!

https://m.vip.com/product-2565316-483288902.html?abtid ...

呢個靚仔,但貴! 要499

子爵府

leekun 發表於 18-4-25 19:16
美的都幾好的,我之前用過,美的电压力锅家用智能5L双胆高压饭煲官方1特价2旗舰店3-4正品6人【包邮】
【在 ...

唔錯噃

翡翠宮

BeautyPinky 發表於 18-4-25 19:20
呢個靚仔,但貴! 要499

等618可能有400頭呢,IH款係上蓋同内膽鎖,内膽有膠手柄。

子爵府

lyh80115 發表於 18-4-26 12:09
等618可能有400頭呢,IH款係上蓋同内膽鎖,内膽有膠手柄。

咁等多陣先, 京東係咪要有大陸電話註冊接收密碼先登記到買嘢?
真失禮,陣係識淘寶咋, 好想攪掂埋京東

翡翠宮

BeautyPinky 發表於 18-4-26 12:29
咁等多陣先, 京東係咪要有大陸電話註冊接收密碼先登記到買嘢?
真失禮,陣係識淘寶咋, 好想攪掂埋京東 :laml ...

cn.jd.com
香港號碼都可以注册,香港銀聯信用卡付款。不過有大陸號+大陸銀行户口就多好多好多嘢玩!如實名、plus會員、京東金融、京東閃付……等等。

首頁

尾頁

跳至