自由講場

跳至
DEL.  

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

家家公主 發表於 18-4-27 17:20
我上星期去左按摩....試45分鐘...按摩師有廿幾年經驗..按得好舒服..
我本身肩胛骨夾住條筋...針灸左好多次 ...

可給資料嗎?

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 23肥媽媽 的帖子

FB SEARCH 從心養X館
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

醒目開學勳章

家家公主 發表於 18-5-1 23:18
回覆 23肥媽媽 的帖子

FB SEARCH 從心養X館

謝謝

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 Ling130 的帖子

你可在FB search 從心養生館,不過我未上過去, 吾知好吾好呀.

複式洋房

jadepearl 發表於 18-5-2 09:17

你可在FB search 從心養生館,不過我未上過去, 吾知好吾好呀. ...

咁樓主有冇諗住去?去咗之後可否分享下感受,thx tthx

子爵府

玩具勳章 冬日勳章 畀面勳章

請問易唔易BOOK 期?

別墅

Luv-em 發表於 18-5-4 16:23
請問易唔易BOOK 期?

我都想知,睇過佢哋facebook,好似好吸引

翡翠宮

純粹分享 不是打手 無收回佣
坐骨神經痛發作
應該係上星期六上公司抽左三大袋引起..已經10幾年無發過
好似個蘿柚生左條恐龍尾巴咁 寸步難行
今日上從心做復位痛症治療 醫師用儀器同我打鬆深層肌肉神經
果種酸痺感覺好似陣痛生仔
雖則難頂 但電完鬆左8成
之後再同我盤骨復位 上次去按摩前已經檢查過個盤骨旋左位 醫師將我成條背脊骨同盤骨分左右咁啪左兩次
我當然係咁易叫左兩大聲 真係吾好意思
但原來其實係吾痛既
醫師叫我下次吾好再叫啦 會趕客架

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 家家公主 的帖子

多謝分享, 我遲D去做免費檢查. 其實我都知自己盆骨不對稱,脊骨 ....等問題, 都想找到好師傅幫我醫好. 而且我好易頭暈&暈車浪/嘔, 吾知關吾關頸事.

翡翠宮

回覆 jadepearl 的帖子

去CHK下啦.......師傅都有話我頸勞損但唔嚴重.....
CHK左唔做住佢地都無問題既....

翡翠宮

beebeelai26 發表於 18-4-27 15:53
呢間我有去過整頸,因為我頸曲過直,成日肩頸痛,做咗7,8次好番好多,但久唔久都會痛,師父話喺日常生活 ...

$?

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

jadepearl 發表於 18-5-2 09:17

你可在FB search 從心養生館,不過我未上過去, 吾知好吾好呀. ...

thanks

珍珠宮

回覆樓主:

檢查好似求其左少少

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

家家公主 發表於 18-5-9 16:15
純粹分享 不是打手 無收回佣
坐骨神經痛發作
應該係上星期六上公司抽左三大袋引起..已經 ...
JM整左幾錢?

翡翠宮

blackberry 發表於 18-5-10 19:01
JM整左幾錢?

我整咗坐骨神經同埋手臂兩個部位
共720元
痛症療程收費以部位計,一次一個部位$600,兩個部位$900,三個部位$1000,現有八折優惠

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

家家公主 發表於 18-5-10 19:04
共720元
痛症療程收費以部位計,一次一個部位$600,兩個部位$900,三個部 ...

thx

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

家家公主 發表於 18-5-10 19:04
共720元
痛症療程收費以部位計,一次一個部位$600,兩個部位$900,三個部 ...

你好呀,我今日響另一個鋪都見你有分享近來的經驗,再搵返呢個鋪,真係你呢!
請問知不知道醫師是註冊中醫師嗎?因我見好幾位jm都話好,我都想試下,若註冊中醫可寫病假紙和收據,咁我可以輕鬆少少呢!謝謝分享

翡翠宮

Zebrafish 發表於 18-5-12 19:56
你好呀,我今日響另一個鋪都見你有分享近來的經驗,再搵返呢個鋪,真係你呢!
請問知不知道醫師是註冊中醫 ...

應該係註冊卦
一大間醫館領左牌相信吾會搵個無牌
我無拎收據同假紙 但可以代你問下

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

家家公主 發表於 18-5-12 20:03
應該係註冊卦
一大間醫館領左牌相信吾會搵個無牌
我無拎收據同假紙 但可以代你問下

謝謝你咁快回覆和幫忙,另外請問難預約嗎?

翡翠宮

Zebrafish 發表於 18-5-12 20:05
謝謝你咁快回覆和幫忙,另外請問難預約嗎?

幾日前預約 岩岩WhatsApp 佢地
一陣答你

首頁
12345...9

尾頁

跳至