親子旅遊

跳至
[日本] 2019復活節  

首頁

尾頁

伯爵府

vevenuc 發表於 18-9-6 17:43
平d... heehee..

但睇緊Legoland hotel 一點都唔平, 住一晚成2仟 , 但小朋友一定會好開心:joyous ...

係㗎! 加民丹島club med 就prefect

侯爵府

MommyPanel勳章

Jas-MaMa 發表於 18-9-6 17:48
謝謝!我買左東京,我小朋友13/5已開始放假,所以價還okay

13/5?

大宅

vevenuc 發表於 18-9-7 15:10
13/5?

打錯15/4開始放,不過13/4,14/4星期六日

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 Jas-MaMa 的帖子

咁要去成十日先痴到easter紅日

伯爵府

回覆樓主:

del.

別墅

yuensiu 發表於 18-9-4 17:52
我下年復活節都要睇實印航,買紅日
不過印航都貴左17年買18年復活節個時jm報料2大2小$7xxx咋。 ...

無知一問,印航是廉航嗎?我見到佢價錢幾好,但唔了解佢,所以唔敢買住

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kellycheung1985 發表於 18-9-9 21:43
無知一問,印航是廉航嗎?我見到佢價錢幾好,但唔了解佢,所以唔敢買住
...

印航係傳統航空公司,包餐包行李的

別墅

yuensiu 發表於 18-9-9 21:44
印航係傳統航空公司,包餐包行李的

Thanks

大宅

lovely_lausuib 發表於 18-5-1 22:43
Mytrip 穩陣嗎?我未買過,價錢真係好吸引

我買過Singapore ok
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

忌廉寶寶 發表於 18-9-6 02:24
Singapore唔會少航空公司呀! 既然你巳有schedule就要快決定啦!我見星航easter都係賣緊$2xxx一張,早知我 ...

特意上來真心多謝妳呀!

妳講完再做吓功課,覺得適合我2個小朋友,家姐出年9歲,細佬到時2019 Easter 5歲生日,決定去Legoland。今個星期一晚見新航(多人讚)及落了少少價便落實買了18/4 - 23/4 2大2小,中間包含4日紅色唔洗請假,仲要早去晚返靚時間。相格一天星二晚再睇已貴左$$840,昨晚星期三再睇貴左$1180,我諗只會愈來愈貴

子爵府

vevenuc 發表於 18-9-13 22:50
特意上來真心多謝妳呀!

妳講完再做吓功課,覺得適合我2個小朋友,家姐出年9歲,細佬到時2019 Eas ...

上得黎都係大家share下心得,睇下點玩最平最岩自己,反而我好欣賞你既氣度,面對住d冇建設性或者撩交鬧既jm,你都可以好有禮貌咁回覆,我個人好易火爆,呢方面我真係要學下你
有小朋友返緊學又唔想請假真係要早d plan,未有小朋友前我都從未試過睇超過三個月後既旅行,因為去親多數都係閒日攞假,唔駛挨貴飛
新航聽講係正野,全球ranking都排好前,但我去過三次新加坡都未搭過,因為佢好得意,早少少睇佢會賣得平過cx(同時間既航班)賣到咁上下就越賣越貴,所以我次次都為左平都係揀番cx
見到你話會住legoland酒店,其實我覺得麻麻咋,但你講得岩,小朋友一定會超開心就真既!仲要撞正小朋友生日,點都要住番晚我上次去個sea aquarium仲起緊,你easter去應該巳經有得玩了!如果住一晚,可以先玩個water park,咁沖涼呀嗰d仲有間房就方便d,第二日可以寄存行李喺酒店再玩legoland,因為個園唔算好大,一日夠晒玩,黃昏攞番行李返新加坡休息,第二日再玩過!

侯爵府

忌廉寶寶 發表於 18-9-14 16:23
上得黎都係大家share下心得,睇下點玩最平最岩自己,反而我好欣賞你既氣度,面對住d冇建設性或者撩交鬧既j ...

多謝你咁詳細回覆及欣賞呀~

你好勁呀~ 睇到我之前既回覆.. heehee

在BK大家可以話係素未謀面, 遇到一些不禮貌既人, 我唔會為這些人動氣, 相反大家要互相專重...

我做左 Legoland Hotel 功課了, 有心理準備唔係咩正野, 只求阿仔生日正日開心~

我都係打算住一晚同埋好似你講咁玩, 先去water park, 翌日去Legoland..

係呢.. 點解你會去咁多次新加坡既?

sea aquarium, 等我又做吓功課先..

男爵府

等緊Cx的vintage pass!

大宅

球星媽咪 發表於 18-9-1 10:38
買左JL 去東京,2大1小 21/4去27/4番,11000

我同你完全一樣,但要12500

子爵府

畀面勳章

球星媽咪 發表於 18-9-1 10:38
買左JL 去東京,2大1小 21/4去27/4番,11000

我早倆日買咗同你一樣日子,
但1大2小,都係11000。。

大宅

我買了港航4月12日下午5點去(因為亞仔返半日),19號如果早上7點或者晚上11點機就5000左右3張,下午5點返就貴d,2大1小 6800

大宅

erica-camy 發表於 18-9-25 09:07
我買了港航4月12日下午5點去(因為亞仔返半日),19號如果早上7點或者晚上11點機就5000左右3張,下午5點返就 ...

去大阪

男爵府

erica-camy 發表於 18-9-25 09:07
我買了港航4月12日下午5點去(因為亞仔返半日),19號如果早上7點或者晚上11點機就5000左右3張,下午5點返就 ...

我同你一日去同返,想問22:00落機係咪重有火車見去難波呀⋯⋯

大宅

回覆樓主:

請問如果復活節4/21-27去大阪大家會幾時評酒店?

因為剛睇只買機票已經要16xxx,機票加酒店就24xxx! 以家諗緊點買好,唔俾係成日去唔知乜價位為抵!

複式洋房

回覆 BIWOOBI 的帖子

出年復活節部份酒店已經可以訂喇!早幾個月21/4~28/4,2019早去晚返around 2200 一個,HKA,而家應該無咁優惠了!要紅日前後多幾日,就會平好多!

首頁

尾頁

跳至