懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

正在煩惱緊揀邊間...

男爵府

Cheeky18 發表於 18-4-29 01:03
正在煩惱緊揀邊間...

可以試下搵花姐陪月,有意可pm資料

複式洋房

yuenyung1018 發表於 18-5-1 13:55
可以試下搵花姐陪月,有意可pm資料
我試左花姐,不過不失啦,覺得佢d餸同湯比較鹹,代茶只係普通炒白米,又要自己冲,吾岩我呢d懶人。

複式洋房

Cheeky18 發表於 18-4-29 01:03
正在煩惱緊揀邊間...

我依家坐緊月,叫左王家月子餐嘅大餐,唔會太鹹,日日有湯,代茶同糖水,幾好~

男爵府

joyadave2013 發表於 18-5-6 09:57
我依家坐緊月,叫左王家月子餐嘅大餐,唔會太鹹,日日有湯,代茶同糖水,幾好~
...
我朋友之前都係叫左王家月子餐,佢激讚!!

男爵府

Cheeky18 發表於 18-5-5 23:54
我試左花姐,不過不失啦,覺得佢d餸同湯比較鹹,代茶只係普通炒白米,又要自己冲,吾岩我呢d懶人。 ...

應該不同一人,因為有很多花姐。

男爵府

Cheeky18 發表於 18-5-5 23:54
我試左花姐,不過不失啦,覺得佢d餸同湯比較鹹,代茶只係普通炒白米,又要自己冲,吾岩我呢d懶人。 ...

我用個嗰個花姐主要係一個陪月員,唔係剩係煮月子餐。不過有月子餐嘅order,佢都會接。我用佢嘅時候,佢煮餸唔鹹,因為好多媽媽都係餵母乳。佢會因應媽媽口味而煮啲啱她們嘅味道(emoji)所以我覺得花姐陪月幾好啫。

複式洋房

...

我之前都係食佢,最開心係可以每日揀自己喜欢的餸菜。我好鐘意食魚,一星期總有幾日揀蒸魚。

複式洋房

孖吉仔 發表於 18-5-8 10:29

我都激讚(emoji)

大宅

回覆樓主:

我都想知!希望有更多介紹!

大宅

...
請問大約幾$?每日早上送來,自己翻熱?湯是暖壺裝好?thanks

複式洋房

mmkk28 發表於 18-5-9 08:27
請問大約幾$?每日早上送來,自己翻熱?湯是暖壺裝好?thanks

我選大餐萬二另加車費,住九龍,每天十點左右送到家,份量都足夠,我早餐同工人share個粥,中午就我,三歲仔仔同工人食,晚餐就我,老公,仔仔,工人share, 有時飯唔夠就自己再煮白飯,菜就足夠。湯就咁裝,食物就膠盒裝。

複式洋房

孖吉仔 發表於 18-5-8 10:29

你間野我問過佢啦,問佢喺邊度處理食物,佢又吞吞吐吐,啲嘢食都唔知係邊度做嘅,衛生情況點樣又唔知,我就唔想冒險啦。各位仲有冇其他介紹?

大宅

Cheeky18 發表於 18-5-20 23:56
你間野我問過佢啦,問佢喺邊度處理食物,佢又吞吞吐吐,啲嘢食都唔知係邊度做嘅,衛生情況點樣又唔知,我 ...

因為無牌嘅,fb好多都係

複式洋房

我問左d媽媽group,佢地介紹左一間'"坐x 家", 佢話上一胎都係搵佢地幫手,d湯水足料又吾貴。但我見佢個Facebook 又吾係好耐,個餐d份量又好似吾係好多,大家有無用過呢間?

禁止訪問

複式洋房

回覆 yaso 的帖子

呢間野一啲都唔平喎,咁嘅價錢仲要冇代茶,主菜得個兩款。不過佢嘅價錢包埋運費,如果住東涌就抵。不過我住市區,俾呢個價錢我大把選擇啦。佢d代茶仲要係得袋茶包自己沖,咁即係唔會有啲乜嘢藥材,咁我點靠佢上奶?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

conymiss 發表於 18-5-8 13:06
我之前都係食佢,最開心係可以每日揀自己喜欢的餸菜。我好鐘意食魚,一星期總有幾日揀蒸魚。
...

Hello 我都準備落訂比王家
你食足三十日會唔會食到厭?
我諗緊好唔好訂少啲日數

首頁

尾頁

跳至