自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

男爵府

回覆樓主

對我冇難度,我經常掉野,幾年都唔著既衫我會掉或送俾人

侯爵府

2018復活節勳章

miriam 發表於 18-4-30 12:48
發現十條全新牛仔褲

咁正?咁你真係太多存貨喇。盡量啱心水嘅就留,搵著過嘅扔啦。樣樣都唔捨得,就會變成你咁。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

plumtree 發表於 18-4-30 15:29
有新咪唔好要舊囉。
非我 "是 die 佬"
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

plumtree 發表於 18-4-30 15:38
咁正?咁你真係太多存貨喇。盡量啱心水嘅就留,搵著過嘅扔啦。樣樣都唔捨得,就會變成你咁。
...
個 10 條牛仔褲係我囡架, 親戚係某間廠做, 勁多大貨版畀我地, 高峰期我囡有 50+ ............

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

侯爵府

2018復活節勳章

miriam 發表於 18-4-30 15:40
個 10 條牛仔褲係我囡架, 親戚係某間廠做, 勁多大貨版畀我地, 高峰期我囡有 50+ ............
...

我暈喇。點著得到咁多呀

侯爵府

2018復活節勳章

miriam 發表於 18-4-30 15:38
非我 "是 die 佬"

咁冇得斷啦。

王國長老

plumtree 發表於 18-4-30 15:41
我暈喇。點著得到咁多呀
佢公司一清貨版就各人分一堆, 褸同牛仔褲多到我媽拎返鄉下派

王國長老

plumtree 發表於 18-4-30 15:41
咁冇得斷啦。
諗緊去我媽度拎個 30' 大喼, 加埋自己個 28', 應該夠裝一野拎去畀我媽解決

侯爵府

2018復活節勳章

miriam 發表於 18-4-30 15:42
佢公司一清貨版就各人分一堆, 褸同牛仔褲多到我媽拎返鄉下派

識得人成日有貨辦有時好令人羨慕。旦多到咁,又真的有點吃不消

王國長老

plumtree 發表於 18-4-30 15:45
識得人成日有貨辦有時好令人羨慕。旦多到咁,又真的有點吃不消
我家老爺以前份工造布, 我囡出世時員係買左幾件底衫, 佢既客畀我囡既衫多到著到八歲................

侯爵府

2018復活節勳章

miriam 發表於 18-4-30 15:47
我家老爺以前份工造布, 我囡出世時員係買左幾件底衫, 佢既客畀我囡既衫多到著到八歲................
...

咩野都係太多就會好煩。 我想像到有幾多。

王國長老

plumtree 發表於 18-4-30 15:52
咩野都係太多就會好煩。 我想像到有幾多。
幸好我鄉下好多表兄弟姐妹, 畀佢地瓜分晒全新同未著過既衫褲, 部份長褲我改短做訓覺短褲, 都仲有一堆剩....

子爵府

kit2004 發表於 18-4-30 14:27
仲郁得咩?出到ps4 啦喎。我岩岩掉左部wii.

PS2 同 Wii 有無人收機?

王國長老

iamcute_lala 發表於 18-4-30 18:00
PS2 同 Wii 有無人收機?
PS2 咁古董, 無 game 出, 用黎好似我咁擺喎

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

加油,唔好比佢停

王國長老

falalala 發表於 18-4-30 20:15
加油,唔好比佢停
暫時休戰, 5 月既 4 日連假再續

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

miriam 發表於 18-4-30 20:19
暫時休戰, 5 月既 4 日連假再續

咁你要keep住嗰度氣喎

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆樓主:

清左少部分,c6又搬回幾大箱返黎!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

月見草 發表於 18-4-30 01:38
我搵轉售CD嘅人來收,佢哋會逐隻睇係咪正版、價值高唔高!
如果係值得收藏嗰啲逐隻計錢,如果普通嗰啲就$ ...

我也有大量 正版cd和dvd,請問可否告訴我收二手cd的收買佬的電話?

王國長老

falalala 發表於 18-4-30 20:31
咁你要keep住嗰度氣喎
今次丟得好爽, 呢度氣會 keep 住繼續去

首頁
45678...13

尾頁

跳至