自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2019勳章 王國長老

回覆樓主:

是咁的,我埋去櫃臺俾錢時冇人,檯面有兩張黃狗印花,後來有個女職員見我喺收銀就過嚟收錢,佢隨手拎起兩個印花搣一個俾我。

我聽朝拎去換試試,萬寧印花又唔值錢,冇乜所謂。我見有就貼啫。
我自製的反曱甴what's sticker:
按此下載

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

2019勳章 王國長老

回覆樓主:

後記: 今日拎返去萬寧問,証實舊印花唔用得,已經俾過一張新嘅我。唔該晒各位。
我自製的反曱甴what's sticker:
按此下載

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

edea 發表於 18-5-3 10:07
後記: 今日拎返去萬寧問,証實舊印花唔用得,已經俾過一張新嘅我。唔該晒各位。
...

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

edea 發表於 18-4-30 17:01
是咁的,我埋去櫃臺俾錢時冇人,檯面有兩張黃狗印花,後來有個女職員見我喺收銀就過嚟收錢,佢隨手拎起兩個 ...

「萬寧印花又唔值錢,冇乜所謂。」

我為了換今期小家電,要上網搵人,比錢買印花

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

木土土 發表於 18-5-3 10:39
「萬寧印花又唔值錢,冇乜所謂。」

我為了換今期小家電,要上網搵人,比錢買印花

妳仲要唔要?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章

究竟我是誰 發表於 18-5-3 10:57
妳仲要唔要?
你還有嗎?謝!

珊瑚宮

究竟我是誰 發表於 18-5-3 10:57
妳仲要唔要?

不用了,thanks

話時話,個果汁機係幾好用的

子爵府

木土土 發表於 18-5-3 11:16
不用了,thanks

加水打生果?
我見用300分加錢換
不一定要印花

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

木土土 發表於 18-5-3 11:16
不用了,thanks

噚日換咗,都未開

瑪瑙宮

珊瑚宮

72leelily 發表於 18-5-3 11:30
加水打生果?
我見用300分加錢換
不一定要印花

剛整咗兩杯:

香蕉、火龍果、yogurt、冰

一杯用 strawberry yogurt, 一杯用raspberry yogurt

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

好似係上年按摩器嗰期印花

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

樓主,你而家仲爭幾多個印花,我有可以免費俾你

水晶宮

citybus 發表於 18-5-3 11:05
你還有嗎?謝!

delete

男爵府

回覆樓主:

萬寧快速換印花方法:買萬寧牌產品每一件會多一個印花,例如如果買萬寧牌tissue買夠五十蚊應該有八條,九條,咁就總共可以有十個印花攞喇。

子爵府

edea 發表於 18-4-30 11:59
是咁的,今朝去萬寧買嘢,職員俾咗一個印花我,就係圖中隻黃狗。睇睇吓好似唔對路,隻黃狗係上年嘅,仲寫住 ...

間店仲有咁舊印花咁搞野

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
感動 ... 2 3 4 5 6