跳至

首頁

尾頁

別墅

可以選擇無痛, 但是好似無得book私人房呀. anyway,你可以打去問下呀.

原帖由 gcywong 於 09-7-14 20:02 發表
HI,

我第一胎都係私家生, 今次想試下係東區. 我想問下在東區生可唔可以打無痛同可唔可以預先book定私家房?

Thx very much.
[img align=left]http://b1.lilypie.com/R0A3p8.png[/img] [img align=left]http://lilypie.com/pic/070621/MyhL.jpg[/img]

民房

原帖由 Congee_gee 於 09-6-29 20:05 發表
我都係廣華生(預產期15/11)...JOIN左助產士小組..
其實唔知同醫生有咩分別...不過我個護士表姐話唔會差過醫生...我覺得廣華醫生麻麻地...

咁啱嘅我都係廣華生(預產期都係15/11)...不過我係第二胎,我要跟醫生,其實廣華醫院接生好好嫁好出名,不過好鬼多人....最差最差個厠所好似公厠咁 十分難頂 !
如果妳跟護士姐姐就好好多,因為應該會住東翼個邊環境好似半私家咁嫁....真妒忌妳 !!

別墅

原帖由 shirley318 於 09-7-13 16:07 發表
我係第一胎, 會起QE生, 係BB女, 預產期係11月21日

我都係第一胎,都係qe生,都係女,不過,預產期係11月23日

小B女~~

大宅

我係第一胎,係仔﹗我會係QE生,預產期係11月4日。
有無媽媽同我同一間醫院,又差唔多預產期呢?

複式洋房

我都係廣華生(預產期都係10/11)...我係第二胎,我要跟醫生, 第1胎跟護士姐姐, but I forget is it in 東翼個邊, but it almost same as the other.

原帖由 hilary529 於 09-7-22 16:40 發表

咁啱嘅我都係廣華生(預產期都係15/11)...不過我係第二胎,我要跟醫生,其實廣華醫院接生好好嫁好出名,不過好鬼多人....最差最差個厠所好似公厠咁 十分難頂 !
如果妳跟護士姐姐就好好多,因為應該會住東翼個邊 ...

大宅

我喺QE生, 第二胎, 預產期22/11

複式洋房

好鬼驚啊

如果到時候係公立醫院生既話,我會去瑪嘉烈,因為我住荃灣,就近嘛。好想問下大家係瑪嘉烈生有無得選擇無痛分娩架,我真係好擔心痛呢!如果有既話,係咪要事先同醫生或者姑娘申請架?

首頁

尾頁

跳至