自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

有借冇還係唔啱在先, 人地姐妹花為咗油米搞咁多嘢, 好心就俾4千蚊人地當花錢送瘟神好過啦...
呢三條友真夠無聊!
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

Poyau 發表於 18-5-3 15:24
係電話亭打 可能今次斷正先捉到
山長水遠搵電話亭打,好神心喎佢xdd

寶石宮

2023年兔年勳章

Angel_Rose 發表於 18-5-3 17:48
山長水遠搵電話亭打,好神心喎佢xdd

諗住電話亭打安全 但衰玩得太耐

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cinda72. 發表於 18-5-2 10:56
唔放過人,即係唔放過自己

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 算死草 的帖子

人就係咁架啦,冇邊個會話自己錯架,佢借油米比人,可能係要人還油同米....但佢借人600係錢,覺得借錢就還錢,咁借人油,米果個可能覺得已經借返600比佢,就抵消左油同米啦.
但人老做出來同思想係正常人難理解架.
<br><br>

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我估嗰對姊妹個腦應該有D問題....

翡翠宮

畀面勳章

chinatea 發表於 18-5-4 11:39
回覆 算死草 的帖子

人就係咁架啦,冇邊個會話自己錯架,佢借油米比人,可能係要人還油同米....但佢借人600係 ...
老實講,600元可以買到唔少米同油,我唔信借米油都借到咁多,除非對方失業照起佢三餐。
日日是好日

子爵府

chinatea 發表於 18-5-4 11:39
回覆 算死草 的帖子

人就係咁架啦,冇邊個會話自己錯架,佢借油米比人,可能係要人還油同米....但佢借人600係 ...

佢而家唔係要人還十包米十支油,係要人還4000喎!
比我都會諗4000完又4000咁點算...

chinatea    發表於 18-5-4 13:57

首頁

尾頁

跳至