自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今早食早餐見員工態度好差,問佢野時等等啦得一對手做唔切,老人家問佢個餐系邊度佢大力拍,其實打工打到咁不如唔好做啦!

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主

絕對係差到爆,我試過有一次等早餐等咗15分鐘致問佢,佢係完全唔答我,第三次我問佢知唔知道我問緊佢野,佢好晦氣

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

後生個批, 態度真係好差, 反而 D 太太級態度唔差

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

子爵府

kenshiro18 發表於 18-5-4 09:11
麥記應該請阿姐算
後生果d實在太差
成日覺得自己懷才不遇

系呀後生果啲超差

子爵府

KenHim 發表於 18-5-4 09:16
絕對係差到爆,我試過有一次等早餐等咗15分鐘致問佢,佢係完全唔答我,第三次我問佢知唔知道我問緊佢野,佢 ...

頭先就系晦氣到...
仲講唔等就唔好買

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

d客買少少野當自己公主大爺,做得耐想吾差都難

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

mw7183 發表於 18-5-4 09:06
今早食早餐見員工態度好差,問佢野時等等啦得一對手做唔切,老人家問佢個餐系邊度佢大力拍,其實打工打到咁 ...
比著我即刻叫經理出黎,再用麥麥聽個APP投訴佢

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

有時開開心心去買野食或且買衫.遇到呢D員工真係比佢搞到心情即是變差.我覺得唔係話買小小野就大爺公主.但你揀得份服務性行業工作就唔該尊業小小.

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

kenshiro18 發表於 18-5-4 09:11
麥記應該請阿姐算
後生果d實在太差
成日覺得自己懷才不遇

唔關年紀事,我上次拎野食都係
仲要係中女經理......我勁想鬧返佢,不過費事同佢一搬見識

侯爵府

回覆樓主:

上次去寶琳麥記,班嬸嬸級的員工,淨係掛住傾偈,不知幾開心。忘形到有人拎錯我份外賣,佢都冇理,根本完全冇睇吓張單啲號碼啱唔啱就俾袋食物俾人拎走。

侯爵府

MKma 發表於 18-5-4 10:29
上次去寶琳麥記,班嬸嬸級的員工,淨係掛住傾偈,不知幾開心。忘形到有人拎錯我份外賣,佢都冇理,根本完全 ...

更正:應該係寶琳站上面,新都城果間麥記。

伯爵府

回覆樓主

因為佢地人工唔高,又難請人,除非真係差到連store manager都想炒佢先至會俾人炒,否則就連經理都隻眼開隻眼閉。
芭芭拉

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

mw7183 發表於 18-5-4 09:06
今早食早餐見員工態度好差,問佢野時等等啦得一對手做唔切,老人家問佢個餐系邊度佢大力拍,其實打工打到咁 ...

dl個麥麥聽app 講佢哋知!or 用 messenger同麥當勞講。我試過飲麥咖啡淡如咖啡水都有講。同果間麥cafe講,佢話係咁咖。激死我,我成日飲mc cafe 嘛

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

M 記職員無分老中青都麻麻 , 做得耐 d 亞嬋仲晚娘面 , 真係好似去攞救濟

大宅

回覆樓主:

見到d後生一路做野一路玩,男同女打黎打去。真係無眼睇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

人手唔夠做到炆

別墅

julieko 發表於 18-5-4 10:21
唔關年紀事,我上次拎野食都係
仲要係中女經理......我勁想鬧返佢,不過費事同佢一搬見識
...
真係唔關年紀事我亦遇過很多姐姐級的都好多無禮貌

首頁

尾頁

跳至