烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

fatmousechai 發表於 21-1-17 09:36
哇你老公都好煑得喎,好勁呀,可以整得咁豐富同好靚,你好幸運呀,
...

佢好細個就識煮, 可能要照顧埋細佬

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 10:54
i actually bread a lot but shouldn't eat too many. i like noodles too,the least would be rice.

I also like congee more than rice

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 10:58
i love cheese too esp raclette cheese, so good

Oh same ar, I like raclette so much too

Also blue

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 11:00
好難揀....鹹嘅我鍾意食薯片甜嘅就朱古力 蛋糕曲奇

哈哈我唔甜品呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Tebing 發表於 21-1-17 11:05
I also like congee more than rice

me too

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 11:06
Oh same ar, I like raclette so much too

Also blue

and brie

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 11:07
哈哈我唔甜品呀

lucky u....i love desserts too much

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 11:07
哈哈我唔甜品呀

今日出外慶祝食好啲......鐵板燒. 返到屋企仲食得落tea

Cheuk2012    發表於 21-1-17 23:00

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

TobsterBB 發表於 21-1-17 20:19
今日出外慶祝食好啲......鐵板燒. 返到屋企仲食得落tea

哇超級豐富及精巧整得好靚,食材睇得出好新鮮呢,無論鐡板燒同魚生都好好味呀,雖然唔知你慶祝什麼,都祝你哋日日都開心愉快健健康康呢

珍珠宮

fatmousechai 發表於 21-1-17 21:49
哇超級豐富及精巧整得好靚,食材睇得出好新鮮呢,無論鐡板燒同魚生都好好味呀,雖然唔知你慶祝什麼,都祝 ...

thanks so much

tomorrow is my bday

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 20:19

好豐富呀一定好好味

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 22:09

Happy birthday 呀

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 22:09

生日快樂 身體健康

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 22:33
Happy birthday 呀

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 22:33
生日快樂 身體健康

大家都要身體健康

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 22:32
好豐富呀一定好好味

真係幾好味

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 22:57
大家都要身體健康

咁明天點慶祝呀?

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-17 23:08
係咁明天點慶祝呀?

會叫外賣同屋企人一齊喺我屋企食

水晶宮

TobsterBB 發表於 21-1-17 23:46
會叫外賣同屋企人一齊喺我屋企食

So sweet

珍珠宮

Tebing 發表於 21-1-18 00:08
So sweet

每年生日都係同屋企人一齊過.....除非唔喺HK.

首頁
444445446447448...2088

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊