潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

唔好理其他人咁多啦,繼續分享多d靚野,自己開心就得,大家支持你

男爵府

唔駛理個D人, 不過你二話不說攞單據出黎, 我真心覺得你好勁!!! 依家香港D人好極端, 非我者異類...

之前我係FB開個POST 叫人係外國搜購既舖頭買野要預左等, 最好買D唔等駛既野, 就算要等都唔駛又急又谷氣... 即刻被幾個人圍攻話我寫饎稿, 又話我係護主, 又話我手段低踩同行, 愈講愈串, 愈講愈興奮停唔到... 我都費事嘥氣彩佢地

衰D講句, 大家根本唔同LEVEL, 只能夠講, 有D人點解做人唔開心, 覺得咩都唔順意, 唔係冇原因... 心地唔好, 自己未見過, 做唔到就一口咬定人地都做唔到, 做到都一定係假...

水晶宮

水晶宮

littlesun 發表於 18-5-13 00:47
唔駛理個D人, 不過你二話不說攞單據出黎, 我真心覺得你好勁!!! 依家香港D人好極端, 非我者異類...

之前我 ...

勁咩鬼。吾係打手就吾係,我怕咩拎單拎入數紙出黎. 最怕係d 是是非非,互相差疑. 可能我個人比較一就一,二就二。

男爵府

果d 人擺明入bk 唔耐啦,kitty 媽同winnie d 靚野,我有幸睇過唔少。連你地係邊個都唔知定既,唔使同佢勞氣了

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

Kitty媽,唔好嬲,我仲想睇你啲靚野架:mother:

男爵府

回覆樓主:

kitty 姐都吾識,你吾好怪佢囉!

我定期入來睇好野嫁,你系我地明燈黎嫁

大宅

回覆樓主

Kittymummy 唔會系打手攞,早幾日我先請教過佢,佢亦比意見我教我揀石,但我唔係係屯門買

男爵府

回覆樓主:

kitty媽,去元朗總店買定係去屯門分店買好呢?
兩間對我嚟講都係遠

水晶宮

moscowcow 發表於 18-5-18 10:06
kitty媽,去元朗總店買定係去屯門分店買好呢?
兩間對我嚟講都係遠

屯門啦梗係,雖然兩間係同一老細。但設計,風格兩間都好吾同。屯門係細女兩公婆打理

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-18 10:08
屯門啦梗係,雖然兩間係同一老細。但設計,風格兩間都好吾同。屯門係細女兩公婆打理
...

thanks 搵日過去望下先

禁止訪問

男爵府

吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

D人真係好無聊呀人地分享,但佢地就係度搞搞陣,亂咁噏
Kitty 媽,唔好理D無聊人呀,我同埋好多JM都知道你係真心分享

大宅

繼續開心些牙!

大宅

雖然好少上BK, Kitty 媽真係有問必答, 好好人的, 睇返原來我16年請教過Kitty 媽H bag, 當時新手既我問b25/b30好, 兩年後請教佢3卡問題, 係秒回呀! 無人工架, 人地真心喜歡靚野, 分享靚野, 什至無條件幫手, 係真好感激佢比意見我呢個迷途番薯

希望BK可以多D欣賞, 少D提子

水晶宮

flawless 發表於 18-8-1 14:26
雖然好少上BK, Kitty 媽真係有問必答, 好好人的, 睇返原來我16年請教過Kitty 媽H bag, 當時新手既我問b25/b ...

講呢d
呢排同jm 吹開水細路升大學既野,另外又幫另一JM 搵歐洲律師攪子女歸化既所有文件。所以我inbox 成日響。 知幾多就答幾多,冇咩所謂的。

男爵府

Kittymummy 發表於 18-8-1 14:30
講呢d
呢排同jm 吹開水細路升大學既野,另外又幫另一JM 搵歐洲律師攪子女歸化既所有文件。所以我 ...

嘩! 等我都揾下Kitty媽請教下先 inbox 你hehe

別墅

回覆樓主:

bk大把呢D人!因為甘我同幾個jm都冇上好耐!佢唔底得你咋!

首頁

尾頁

跳至