美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無jm 做過,對去黑眼圈,眼袋,眼紋功效明顯嗎?

男爵府

adventure 發表於 18-5-10 18:45
有無jm 做過,對去黑眼圈,眼袋,眼紋功效明顯嗎?

I.wsnt to.know too

別墅

聽人講Join左package 要做十幾次,做左五六次就唔想做了。。見唔到效

洋房

Satomi1224 發表於 18-5-11 11:08
聽人講Join左package 要做十幾次,做左五六次就唔想做了。。見唔到效

洋房

Ohmybaby2616 發表於 18-7-6 04:29 即是呢間喺fb廣告i perfect 都係呃人的公司

男爵府

2019勳章 陪月勳章

價錢貴,試做左,吾會join。

別墅

2019勳章

kitty_tang 發表於 18-7-6 21:55
價錢貴,試做左,吾會join。

請問有冇sell你幾個鐘?做一次感覺如何?

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

2019勳章 陪月勳章

回覆 emor 的帖子

SeIl左我20min,我話屋企人等我食飯。再揾多個人夾功我。依間店俾我感覺,係有吾同人掂你塊面,無固定美容師同你做。等好耐。價錢貴。

別墅

2019勳章

kitty_tang 發表於 18-7-7 19:24
回覆 emor 的帖子

SeIl左我20min,我話屋企人等我食飯。再揾多個人夾功我。依間店俾我感覺,係有吾同人掂 ...

可否講sell你幾錢?

男爵府

2019勳章

回覆 kitty_tang 的帖子

試做成個過程要幾耐? 係咪真係一次有見效? 心思思想去試做, 但又驚走唔甩

男爵府

2019勳章 陪月勳章

回覆 wedding2008 的帖子

最好吾去試。一次無咩大效果,免費野,你明的。我平時出去試做開,所以都吾怕SelI。但都好煩,成冤住你。

複式洋房

回覆 adventure 的帖子

做過一次體驗,效果係唔錯既,但係太貴啦!

複式洋房

回覆 kimichan11 的帖子

$18000十次

大宅

2019勳章

回覆樓主:

眼袋係我最煩惱嘅問題, 最初都心旭旭 , 但見佢哋咁多廣告, 咁多明星直播. 自己 衡量下吧

民房

MK試左!冇join!
首先講價錢!好貴la,俾果個價錢…直接去日本整容整走眼圈眼袋都得啦!
$750 x 24 months = 18,000- (12次)<<基本療程
$1,500 x 24 months = 36,000-(24次) <<完美療程
平均都係$1,500一次…...唔會平…佢係咁強調唔係海鮮價lol
重要話12次係斷尾,但之後都要keep住"保養",咁咩斷尾呀?~.~

好~講試做!
做完一次我知…唔會見有咩分別!但佢一定話你唔同左!(去試做要清醒D)
但今日見到QQ live同佢個fd水哥去試做!同我試做係好大分別!
水哥你見到真係work呀!!一次就已經好大分別!好吸引呀!!!佢係真材實料咁試做!
但我睇得出我同佢地做機架用法係唔同囉!!!
QQ live ---會不斷lokloklok…一路部機發出dodododododo聲…到佢唔do佢先要禁一下制繼續!
我做係lokloklok…dodododo到10聲左右又禁一下停再開始…do兩聲又禁一下停再開始!
that's why我冇效!!(但佢話有效!Who knows ??)…明星果D就最有效啦!

我地永遠都唔知佢地機架真正用法係點!
最後work唔work都係睇幫你做果位有冇良心做好佢個job!

男爵府

2019勳章

Catherine108731 發表於 18-8-23 23:52
回覆 kimichan11 的帖子

$18000十次

如果真係有成效又唔貴

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
8w2 bb size 2cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊