跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 macyen 於 09-4-9 11:30 PM 發表
其實你地有無心異嘅幼稚園呢?
我近排幾鍾意SUN KIDS, 你地有無意見呢??

我都係睇聖彼德堂,而家睇緊讀邊間,多D人升上何日東,

大宅

原帖由 vickywoo121 於 09-4-9 17:15 發表

唔係,係將而家既下午校搬去,(胡小渠+何日東)
平均都係4﹣5樣,放假會多D,

如果胡小渠+何日東下午校分別搬,咁個校網咪唔同左?
我同你住同區, 咁即係我都唔係友愛村個校網? 我亦唔係校友, 咩分都無, 即係都幾難報到呢2間.

大宅

原帖由 macyen 於 09-4-9 23:30 發表
其實你地有無心異嘅幼稚園呢?
我近排幾鍾意SUN KIDS, 你地有無意見呢??

我想報青山聖彼德, 不過我呀仔要插班, 呢間開學就會full, 所以應該無咩機會.

別墅

睇嚟青山聖彼德係好多MAMA嘅best choice喎~~

大宅

原帖由 catmame 於 09-4-14 09:52 AM 發表

如果胡小渠+何日東下午校分別搬,咁個校網咪唔同左?
我同你住同區, 咁即係我都唔係友愛村個校網? 我亦唔係校友, 咩分都無, 即係都幾難報到呢2間.

就算佢唔搬都唔會係我地E邊既校網,佢係向友愛,安定,市中心,翠寧果邊架,我都係報99地址加老公有分,不過都係得下午

大宅

原帖由 vickywoo121 於 09-4-14 17:36 發表

就算佢唔搬都唔會係我地E邊既校網,佢係向友愛,安定,市中心,翠寧果邊架,我都係報99地址加老公有分,不過都係得下午

咁我都可以報阿媽地址, 因為佢住友愛.

大宅

原帖由 macyen 於 09-4-14 14:21 發表
睇嚟青山聖彼德係好多MAMA嘅best choice喎~~

macyen, 咁你係咪會去open day?

首頁

尾頁

跳至