美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

iris007 發表於 18-8-21 08:57
有冇用過hyaluronic marine, 唔知好唔好呢?

非常好用,覺得面乾乾地時全面搽,再加lotion 便即時水潤

男爵府

keep-calm 發表於 19-1-30 09:11
May I know the keywords for FB group? Wish to join to read more reviews , thanks

See below

侯爵府

請教大家,帶咗E3支唔識用

男爵府

減齡達人勳章

金金人 發表於 18-8-12 00:38
請問你知唔知EUK 係咪唔可以同酸性產品一齊用?咁EUK 係咪唔可以同Buffet 一齊用?

可以,之前嚮Beautlish買呢2支,佢簡介可先用Buffet, 再上Euk (因為euk係油,buffet係water base).
但留意Euk唔可以同B5 一齊用,勁出擦膠碎!
有無人覺得搽Euk係暖暖地?我幾鐘意。
其實我已經用左好多支 (4-5支) buffet, b5, 仲有少量squalene, AA, lactic acid, Aha, 全部skin care起碼試過1/3, 除左sqalene覺得快吸收外,其他全部見唔到明顯效果,只係因為價錢平,可以咩都試下。

伯爵府

addicted 發表於 18-7-20 00:39
Hi jm. Sorry, I’m new to this. Blogger said this is good. May I know if this one is good ? How to ...

我覺得缺水唔應該用呢枝,因為佢係控油,比較乾的。

首頁

尾頁

跳至