自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

想送比校長、老師、嬸嬸,感謝她們多年來的教導和照顧。有冇idea 送咩好

男爵府

回覆樓主:

個人認為不要太物質,小朋友親手寫張thank you card 已經好足夠。
My little Son

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

k-k-mummy 發表於 18-5-14 13:25
個人認為不要太物質,小朋友親手寫張thank you card 已經好足夠。
同意

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

k-k-mummy 發表於 18-5-14 13:25

這個會寫

子爵府

回覆樓主:

送 thank you 卡,教小朋友親手寫

公爵府

回覆樓主:

no need lor
恭賀新禧,迎春接福!

公爵府

回覆樓主:

我個人覺得唔使特別送 ,寫張thank you card 就ok, 如果真係好感謝 ,買兩個果籃大家一齊食

男爵府

回覆樓主

水晶宮

回覆樓主:

card同叫小朋友親口說感謝老師教導

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我好老土,會買幾盒西餅

大宅

pomanlife 發表於 18-5-14 13:19
想送比校長、老師、嬸嬸,感謝她們多年來的教導和照顧。有冇idea 送咩好
...

阿仔今年都幼稚園畢業,三年來每次開學前嘅家長會,校長直程講到明叫家長唔好送禮物畀老師

用戶要求終止服務

回覆樓主

心意卡

珍珠宮

回覆樓主:

大陸咩,乜都送禮

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我地班d家長每人夾$20整呢個送比學校。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我之前係買四重奏曲奇請大家食

禁止訪問

琥珀宮

yuensiu 發表於 18-5-14 13:37
我地班d家長每人夾$20整呢個送比學校。

其實只係滿足家長

侯爵府

木土土 發表於 18-5-14 13:59
其實只係滿足家長

有幾多老師真係會keep
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

pomanlife 發表於 18-5-14 13:19
...

立即食既最好、eg cakes, cupcakes, 生果籃,cookies
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

回覆樓主

上年小朋友幼稚園畢業,做了幾盆花送給老師們,淘番來,小朋友自己整,再寫thank you card。只是一點心意。

2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

首頁

尾頁

跳至