跳至

首頁

尾頁

別墅

除了找合资格朋友外 誰可以提供經過 certified true copy (收費服務)?
請PM我. Thanks

別墅

Sopchang 發表於 18-5-14 23:45
除了找合资格朋友外 誰可以提供經過 certified true copy (收費服務)?
...

澳洲領事館
但好貴

大宅

回覆 Freshsalmon 的帖子

去民政處,好似得 free.

公爵府

...

if you are in Australia, GP, post office, police office 都可做certified true copy.

我n 年前去university 揾jp 帮我做。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

子爵府

回覆樓主

上排去 shopping mall 有免費jp
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

大宅

...

有d library有jp義務幫忙

男爵府

Sopchang 發表於 18-5-15 01:45
...

如果係香港,搵民政事務處做,免費。

如果係澳洲,各大商場、政府圖書館都有免費JP服務提供,上google search "JP nearby" 就會搵到妳屋企附近的免費JP同服務時間了。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至