美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人知道呢隻髮尾油喺邊度有得賣?幾錢支呀?我用過Sample覺得好好用,想揾,但唔知邊度買!

洋房

回覆樓主

我睇開一個化妝師寫野,佢上次有介紹過喎,佢有提過响邊度有得買,樓主可以去睇下

https://mua.com.hk/mogador-hair-oil/

民房

樓主~請問哩隻髮尾油有咩好呀? 以前都有用過髮尾油,又笠又無咩用,所以用一兩次就無用喇

複式洋房

回覆樓主:

之前我啲頭髮成日都好打結,髮尾緊開叉,用咗呢個順滑咗好多,頭髮好吸收,但又唔笠喎!同埋我好似覺得吹頭好似快乾咗噤 唔知關唔關事呢

別墅

cheungbeebee 發表於 18-5-15 12:10
有冇人知道呢隻髮尾油喺邊度有得賣?幾錢支呀?我用過Sample覺得好好用,想揾,但唔知邊度買!

...

呢支好用!以前用Moroccanoil , 依加用 Mogador. 兩支都好,我個人覺得 Mogador 勝價高D。

別墅

cheungbeebee 發表於 18-5-15 12:10

...

我上次係Hktvmall $1 買咗2包試用裝。覺得好用就係Hktvmall 到買咗支裝

https://www.hktvmall.com/hktv/en/main/Gemztar-Limited/s/S1059001/Beauty-%26-Health/Beauty-%26-Health/Personal-Care/Hair-Care/Treatment/Mogador-Hair-Oil/p/S1059001_S_MH0001

複式洋房

回覆樓主

我都有用,仲要我成日染頭。

洗完頭用順好多,之前梳唔到,而家個樣無咁癲。

堅好用❤️(emoji)(emoji)

複式洋房

我係葉太 發表於 18-5-16 16:36
我上次係Hktvmall $1 買咗2包試用裝。覺得好用就係Hktvmall 到買咗支裝

https://www.hktvmall.com/hktv/e ...

等我都去HKTV及及先!

民房

回覆 cheungbeebee 的帖子

別墅

coiecy 發表於 18-5-15 13:13
樓主~請問哩隻髮尾油有咩好呀? 以前都有用過髮尾油,又笠又無咩用,所以用一兩次就無用喇 ...

呢隻堅好用,頭髮順滑左好多又唔油,已經用完一支

民房

我係葉太 發表於 18-5-16 16:36

https://www.hktvmall.com/hktv/e ...

謝謝分享呀~買咗喇~用咗兩日,真係同以前試過嗰啲油唔同,唔會笠,用完吹頭,頭髮即時唔打cake, 仲要快乾咗,唔駛吹頭吹到成身汗都未乾喇

別墅

coiecy 發表於 18-5-31 14:11
謝謝分享呀~買咗喇~用咗兩日,真係同以前試過嗰啲油唔同,唔會笠,用完吹頭,頭髮即時唔打cake, 仲要快乾 ...

我用Moronccanoil超過8-9年⋯開頭用係好正好正。不過自從貪平係水貨鋪買過一支⋯就知道伏!(唔知假貨定過期)自此之後都係返salon買。因為我頭髮都好長⋯好快就用完一支!差唔多成$400覺得好貴!之後比我係Hktvmall到買咗呢隻Mogador oil 既試用裝!真心好用而且又平D,我已經買第2支喇!

複式洋房

我係葉太 發表於 18-5-31 22:27
我用Moronccanoil超過8-9年⋯開頭用係好正好正。不過自從貪平係水貨鋪買過一支⋯就知道伏!(唔知假貨定過 ...

我今日都買咗啦,不過係喺Salon買,但係平過HKTV,你下次問下Salon有冇啦!

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

cheungbeebee 發表於 18-6-1 20:16
我今日都買咗啦,不過係喺Salon買,但係平過HKTV,你下次問下Salon有冇啦!

...

幾錢支?

複式洋房

瀟灑走一回 發表於 18-6-2 17:34
幾錢支?

我買平二三十囉 ,不過HKTV就方便啲,送埋貨

別墅

cheungbeebee 發表於 18-6-5 01:41

我買平二三十囉 ,不過HKTV就方便啲,送埋貨 ...

二、三十蚊車錢時間都去咗啦!我已經習慣用綱上平台買野,不過如果去開salon整頭就會買埋!

首頁

尾頁

跳至