自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

4月份想帶女女去迪士尼住一晚,想問Book邊問酒店好呢.各位去過的媽咪可否比D意見?

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 ceiling 於 09-3-26 00:21 發表
4月份想帶女女去迪士尼住一晚,想問Book邊問酒店好呢.各位去過的媽咪可否比D意見?

hollywood
房內有米奇圖案的裝飾
(另一間係grand d, 不過無mickey 圖案裝飾, 又貴d)

大宅

我會選樂園酒店呀.....去過兩次兩次都無條件幫我UPRAND 露台房,我個仔最鐘意坐响露台望住個海同我傾計,房入面都有米奇裝飾但冇咁多,但古典味重D。
當然小朋友太小都會選返荷里活酒店。

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hollywood...平d好似卡通多d...仲可以book煙花景房睇煙花...我上次就book廸士尼酒店...貴小小但都無咩特別....但食自助餐就一定要book廸士尼酒店個間...因為我book唔到...但好多fd都話好...仲有好多卡通同你地影相...而我book hollywood食就咩都無...食物又唔多款....

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樂園酒店D房大D, Hollywood酒店就多公仔D, 至於餐廳, 可以坐shuttle bus到兩間酒店的

伯爵府

我想問係咪冇啲 package 係包一晚酒店, 兩日入場票, 連一晚晚餐架, 大約幾錢呀, 邊度可以買到呀.

複式洋房

我上次係樂園酒店一晚,(夢幻客房,有按摩浴池)
加兩位成人dinner 自助餐(翠樂亭餐廳,有卡通人物)
要34xx,其實都幾貴,又吾覺有乜嘢玩,
不過阿仔最開心就係玩房間內嘅按摩浴池

子爵府

兩間我都住過.. 同老公 & bb
之前問同事意見, 佢話新開無耐去過Hollywood, 個邊好多大陸團, lobby 好嘈, 仲見到有小朋友係 lobby 小便

所以, 第一次就住Resort, 夢幻套房(有按摩池仔) $2600. 可以一家三口一齊浸浴. 間resort 好似grand D, 房有分size. 我諗女仔會鍾意呢間 Resort. 當晚係 lobby 見到灰姑娘同另一個 princess, 好多女仔小朋友圍埋去傾計影相.

今年, 試埋 Hollywood, 因為佢所有房都同一size, 所以揀左最平園景房.
成間酒店怖酒好多米奇 logo. 我個仔好鍾意!!

下次都會去番Hollywood. 平一半呀!!
況我地都會去樂園玩成日, 同埋去resort食dinner buffet, 係酒店房既時間只限於 沖涼 & 瞓覺.. 所以覺得 Hollywood已經足夠!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 chanwendy 於 09-3-26 09:58 發表
我想問係咪冇啲 package 係包一晚酒店, 兩日入場票, 連一晚晚餐架, 大約幾錢呀, 邊度可以買到呀.

我問過$2792包二位自助餐,但唔包入場費,自己買可以玩兩日。

男爵府

因為識人hotel做有半價,所以book左disney resort,
同埋有朋友話住過hollywood,d房細d......
29,30號就入去住啦.....^^

首頁

尾頁

跳至