自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個仔尋晚夢遊,去廁所一邊口噏噏,一邊四週圍痾尿,三更半夜搞到我要全個廁所洗乾淨,仲要的佢沖涼,點解會夢遊架?我記得我讀中學果陣都試過一次,半夜起身換校服番學,後尾俾阿媽發現捉番入屋。

水晶宮

回覆樓主:

壓力大

男爵府

我細個都試過一次,睇過TV,講過係玩得癲過頭,個人好累,所以出現夢遊.

別墅

回覆樓主:

夢遊有無遺傳架

珍珠宮

回覆樓主:

小心看管,鎖緊門窗,裝窗花。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

bigheadshan 發表於 18-5-16 01:29
我個仔尋晚夢遊,去廁所一邊口噏噏,一邊四週圍痾尿,三更半夜搞到我要全個廁所洗乾淨,仲要的佢沖涼,點解 ...

我仔小學前經常.成日都係屋行黎行去,一係走去房屙尿同一d奇怪動作.試過開門走出街。最緊要鎖好門窗。上中學之後就冇左啦!
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

男爵府

夢遊有遺傳,我仔都有,有壓力時便發作,一晚可以有6-7次

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

點至算夢遊?

有時我懷疑個女有夢遊. 睇過資料, 似係似唔係咁.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

小學試過幾次,不過就冇去廁所。
由睡房走出客廳瞓,跟住屋企人同我一齊瞓同一張床,叫我瞓入邊。
同埋以後屋企加咗好多個鎖
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

我識人成日夢游去食嘢

男爵府

回覆樓主

有朋友十幾年前夢遊試過,抆左屋企廳既家居電話線同DVD機線打機,佢阿媽聽到歌個廳有雜音出去睇,知道朋友夢遊,帶番佢入房,呢件事朋自己講出來

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

我仔小學前都有,好彩佢次次都係走過尼我間房喊,完全係接收唔到你講野,傻下傻下的,我會帶佢番房,扶佢上床,呵佢瞓番,通常好快無事瞓番!第二日問佢佢完全唔知咩事!

大宅

回覆樓主:

我弟弟小學經常係甘,阿媽返夜班,半夜起身喊,唔收聲,喊到嘔,嘔完就訓,最恐怖係我要抹地,第二日佢無印象,之後越大越小呢D情況

公爵府

回覆樓主:

精神差身體差,要多留意,再持續發生要轉介專科
恭賀新禧,迎春接福!

侯爵府

我個仔尋晚夢遊,去廁所一邊口噏噏,一邊四週圍痾尿,三更半夜搞到我要全個廁所洗乾淨,仲要的佢沖涼,點解 ...

你仔幾歲大啊?
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

寶石宮

2023年兔年勳章

有壓力?

寶石宮

2023年兔年勳章

貓頭雀 發表於 18-5-16 07:13
小心看管,鎖緊門窗,裝窗花。

安全為上

侯爵府

回覆樓主

一定要鎖好門窗。
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

男爵府

我99話我C6細個時都成日夢遊,0係到行嚟行去,又試過拎起個電話就0甘講野

男爵府

回覆樓主:

我仔幾年前大約8,9歲左右
試過幾次半夜突然起身入廚房小便(屙在垃圾桶), 叫佢全無反應, 入番房即睡著。。。
翌日問佢佢全無印象。。。
果排試過幾次後,
到現在一直無再試過了!

首頁

尾頁

跳至