意見反饋
義工

自由講場 今日: 456|主題: 1005650

200 CM X 200 CM 被套

珍珠宮

國民生產總值:32604

請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係200 CM X 230CM...........淘寶如果有都可以推介俾我...我上TB睇訂呢個SIZE都唔平...要百幾蚊人仔...(仲要唔知質素..)

子爵府

國民生產總值:11628

麵包超人^o^ 發表於 18-5-16 07:21
請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係2 ...

我唔知淘寶可以平到乜嘢價錢,但係被袋百幾蚊算係咁㗎喇!

大宅

國民生產總值:2383

回覆樓主

其實你呢個尺寸近6尺x6尺,你會唔會睇吓啲床品店會唔會有咁既尺寸先?

我係香港買被,淘被袋返香港,都用左幾年,百幾一個,質地幾好,都厚身(我已唔記得係邊間淘寶店買喇)

琥珀宮

國民生產總值:173334

2018勳章

請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係2 ...

King size啱唔啱?

水晶宮

國民生產總值:66645

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Double or King?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:11291

回覆樓主

我淘過床單,質素都唔錯,全棉,一套都係200幾,6 x 6的。

大宅

國民生產總值:3795

你應該買QUEEN 碼 ,你去永安百貨買D歐洲或者澳洲牌子就會有。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.