義工

懷孕前後 今日: 42|主題: 62381

QE & 威院 邊間分娩好?

複式洋房

國民生產總值:227

請問有無媽媽係2017 & 2018年係QE 或威院生過?邊間好D?將會8月係威爾斯生,但聽講威院最近好差,所以想聽下各位媽媽意見

王國熱話
BB爽身粉求推薦
美贊臣椅套
邊隻牌子濕紙巾好
邊度有較平嘅四桶膠櫃?

大宅

國民生產總值:2101

畀面勳章

Iloveho 發表於 18-5-16 07:25
請問有無媽媽係2017 & 2018年係QE 或威院生過?邊間好D?將會8月係威爾斯生,但聽講威院最近好差,所以想聽 ...

兩胎都係威爾斯生,覺得唔錯啊,d護士同姨姨都好好

複式洋房

國民生產總值:187

回覆樓主

上個月係QE生完,病房姑娘同姐姐都ok啦 好好就唔會嫁啦。不過我生完有陰影囉 因為聯針個助產士手勢好差(仲要超痛) 聯左我個幾鐘 最後仲要爆線發炎

複式洋房

MMfaith 發表於 18-5-16 17:03
上個月係QE生完,病房姑娘同姐姐都ok啦 好好就唔會嫁啦。不過我生完有陰影囉 因為聯針個助產士手勢好差(仲 ...

連個幾鐘真係好耐喎,連咁耐都仲要爆線,係咪新手黎架,咁你之後點呀,幾時發現爆呀再係威院連過?

複式洋房

國民生產總值:187

Iloveho 發表於 18-5-16 22:27
連個幾鐘真係好耐喎,連咁耐都仲要爆線,係咪新手黎架,咁你之後點呀,幾時發現爆呀再係威院連 ...

應該係新手,因為佢聯既時候旁邊都有個助產士係到教佢,出院三日之後個傷口keep住好痛同埋發燒40度,即日去左私家診所睇 醫生叫我去返QE入院 唉

複式洋房

MMfaith 發表於 18-5-16 22:59
應該係新手,因為佢聯既時候旁邊都有個助產士係到教佢,出院三日之後個傷口keep住好痛同埋發燒40度,即日 ...

你真係黑仔,好心唔識就唔好咁快手就比新仔落場連針啦!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.