自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hktvmall,要自取(折完啱啱過$30),每單送一支牙刷(但好似要VIP戶口,因用iPhone普通戶口見唔到有送),啱用可考慮。

wcpcelia    發表於 18-5-17 14:57
Cheuk2012    發表於 18-5-16 18:38

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

水晶宮

子爵府

禁止訪問

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

琥珀宮

回覆 irhk 的帖子

多謝報料

男爵府

回覆樓主

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

子爵府

irhk 發表於 18-5-16 14:16
hktvmall,要自取(折完啱啱過$30),每單送一支牙刷(但好似要VIP戶口,因用iPhone普通戶口見唔到有送),啱用 ...

係咪要比完錢先見到贈品?

子爵府

freshgreentea 發表於 18-5-16 22:29
係咪要比完錢先見到贈品?

未俾錢會見到,我啱啱試過睇吓,已經冇牙刷送,可能已經送哂。

wcpcelia    發表於 18-5-17 14:58

子爵府

回覆樓主:

雖然一個紙袋一份,但拎貨時都係有啲唔好意思

首頁

尾頁

跳至