自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

如果你見到Fx 不停彈出黎,千其咪信! 只係 開頭有Tempxr 標誌嘅advertisment,最後落order 到收,只係兩個普通乳膠枕,伏咗! 怪自己太天真!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

竟然有人信

珍珠宮

回覆樓主:

沖繩買一個七百幾
平到咁無可能是正貨

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-5-16 20:08
竟然有人信

咪係! 我自己都覺得真係豬, 但係朋友話畀我聽佢想買... 咪一齊囉 我自己瞓開

禁止訪問

回覆樓主

珍珠宮

72leelily 發表於 18-5-16 20:08
沖繩買一個七百幾
平到咁無可能是正貨

係wor...Sogx 做緊 $880 添

珍珠宮

clly 發表於 18-5-16 20:10
好奸商

係呢度post出嚟唔想大家 畀人呃

瑪瑙宮

Gorgor0612 發表於 18-5-16 20:06
如果你見到Fx 不停彈出黎,千其咪信! 只係 開頭有Tempxr 標誌嘅advertisment,最後落order 到收,只係兩個普 ...

咁係咩牌子

珍珠宮

tkop 發表於 18-5-16 20:12
咁係咩牌子

嬲到冇留意啦... 有盒嘅! 我放咗喺公司,攞返屋企都費事

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

從來唔信呢D, 邊有咁著數?
就算真係個品牌做promo都只會限量10個8個, 爭餐死唔會輪到我囉
咁你正式落單時, 佢張單有無寫明係呢個牌子既(XXX型號)枕頭先?
如果有, 佢應該違反左商品說明條例, 可以告佢喎

侯爵府

如果你見到Fx 不停彈出黎,千其咪信! 只係 開頭有Tempxr 標誌嘅advertisment,最後落order 到收,只係兩個普 ...

諗下都知啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

平到咁,伏多,當買個教訓啦,有限錢

子爵府

謝謝提醒

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

咁平?

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

去海關舉佢賣假貨

禁止訪問

回覆樓主:

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

唔買都買左,照用啦,始終都係一個新嘅乳膠枕,2xx都唔貴丫

Gorgor0612    發表於 18-5-16 22:05

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝提醒

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至