自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

千千萬萬 發表於 18-5-21 12:22
係,我都覺得卡米拉是時候浮出水面,始終女皇老了,但又冇理由唔比仔比個孫繼位,依家一步步放手,哈里婚 ...

英國基本上已接受左啦,前排英聯邦已正式承認charles 係英聯邦(未來)君主,係bk仲停留係「女王直接跳過大仔傳比william」呢類宮庭劇幻想中

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

好羨慕又好妒忌,
人脈關係真係好重要

男爵府

超級特務 發表於 18-5-21 11:04
睇佢地平時表情肢體語言, 感覺好甜蜜又合襯。

如果哈里似老豆,會好專一同埋對自己愛既人好好。佢兩個都襯,梅根係婚禮既表現好出色。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

千千萬萬 發表於 18-5-21 12:59
如果哈里似老豆,會好專一同埋對自己愛既人好好。佢兩個都襯,梅根係婚禮既表現好出色。
...
yes, 笑得好甜又淡定。
哈里好冧, 個婚禮睇到好開心

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

回覆樓主:

我就唔想個女嫁入尼D豪門、帝王家啦~
我寧願個女過得平淡簡單,都唔想佢步步為營咁生活~
可能有人覺得我唔抵得,但唔通嫁尼種大戶,仲可以簡單生活咩~

珍珠宮

回覆樓主:

哈利玩女無數,但呢件先滿足到我地唔知啫

翡翠宮

畀面勳章

千千萬萬 發表於 18-5-21 12:29
嗯,其實佢都叫專一,自始至終只愛卡米拉,所以bk都幾雙重標準,對卡米拉指指點點就得,話下梅根就唔得。 ...
我承認對卡米拉有偏見,將她和梅根拉在一起比較,對後者不公平。梅根是一個努力經營人生,獨立的女子,卡米拉不過是英國上層社會的蕩婦。梅根雖曾離婚,但不是一名交際花。
查理斯與卡米拉相識時雙方未婚,他們深知皇室不會接受,因為卡米拉實在聲名狼籍。查理斯要卡米拉又要皇位,結果也害Diana半生受苦,這一點,我看不起查理斯。
日日是好日

琥珀宮

回覆樓主:

無問題,放諸一般女仔,咪個個都係咁 唔係點會咁多99話新抱襯唔起自己個仔呢

侯爵府

mother904 發表於 18-5-20 21:39
哈里冇正統皇室血統?what do you mean?

I want to know too ! ! !
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

男爵府

mother904 發表於 18-5-21 13:24
我承認對卡米拉有偏見,將她和梅根拉在一起比較,對後者不公平。梅根是一個努力經營人生,獨立的女子,卡米 ...

其實係咪嗰個年代道德標準高,覺得卡米拉係蕩婦?但梅根無縫交接華麗轉身係上世紀七八十年代何嘗不是同卡氏一樣?佢同前夫既婚姻令佢得到成名既機會,而卡米拉係上世紀背負既包袱一定大過依家,只可以話生不逢時,時勢造英雄。因為戴安娜既緣故,佢係要背負呢D罪名。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

有目標

翡翠宮

畀面勳章

千千萬萬 發表於 18-5-21 14:10
其實係咪嗰個年代道德標準高,覺得卡米拉係蕩婦?但梅根無縫交接華麗轉身係上世紀七八十年代何嘗不是同卡 ...
如果卡米拉同查理斯只是勇敢地愛,世人對她的眼光不會太苛刻。但我看過報道,有說查理斯揀Diana是卡米拉引導,認為她年紀少好欺瞞,結果查理斯真的娶了Diana,而卡米拉亦從無間斷和Diana的丈夫藕斷絲連。一個玩弄別人婚姻的蕩婦,我無論如何也不能對她有半絲好感或同情。
梅根身邊的男人幫她上位,你情我願的兩性關係不關別人的事,我覺她比卡米拉光明磊落。
日日是好日

首頁

尾頁

跳至