嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

諗緊買0/3嬰兒床(要大張),定minimoto床(永安公司最大果張),但0/3除左在專門店買好似網上無得訂?謝謝大家提供意見

別墅

買床仔真係好睇地方夠唔夠位擺.我屋企好細只能放張細床,當年我買左0/3 BABY 嘅SARA.因為夠位放仲可以摺.
佢地嘅床仔都幾耐用(我覺得),我張床仔用左4年,我2個女接住用,而家俾左朋友,
地方買張大...佢地有得配埋床褥,都幾厚實......
可以上網落ORDER......我之前都喺網上訂,但好似冇貨,所以我都落門市ORDER....

別墅

回覆樓主:

兩張床size差不多,主要係你喜歡那種床褥(記憶/彈簧)﹖有冇睇過實物﹖如冇可以去上環永安睇下,佢哋D職員好好,會詳細解答,很親切,之前我都是去這裡睇,又介紹左朋友去買。而且佢哋今個月好似有推廣,每$800,再減$100﹗

大宅

回覆 0745 的帖子

上環兩款都有,定得minimoto?因0/3好似除左專門店好難搵到其他有

別墅

Pingu00800 發表於 18-5-26 21:11
回覆 0745 的帖子

上環兩款都有,定得minimoto?因0/3好似除左專門店好難搵到其他有 ...

印象佢有0/3 baby 床仔,但是否有Clara 現貨就不確定,應該可以找佢哋訂貨。

別墅

Pingu00800 發表於 18-5-20 17:05
諗緊買0/3嬰兒床(要大張),定minimoto床(永安公司最大果張),但0/3除左在專門店買好似網上無得訂?謝謝 ...

我用0/3baby Clara, 屋企唔大但剛剛好放得落,用二手,親友比的,張床仔接近8年左右,唔肯定,除左啲包膠位自然變黃,都仲好實淨,我去返專門店訂床褥配返一套,床褥厚身,預計可以瞓到大個啲都得。

首頁

尾頁

跳至