美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

洋房

你好! 我其實幾年前生左粒粒係眼底, 無為以無理到,點知上星期做FACIAL 話係疣, 要即刻脫
上網係咁research 都唔係搵到太多醫生info, 好多都只係PM
見到有BLOGGER promo 一間叫LM SKINXXXXXX 即Dr. Chan,

做左Free consultation話有100+粒係面同頸, 要18000,
我insurance cover唔到100﹪,個身都有驚要30K 先得, 所以想問下SIS有無其他好醫生介紹?

睇到蕭鳳兒醫生 ,原嘉麗醫生, 張翠瓊醫生比較多人講
有無人去過可以分享下?? Thanks!!!!

侯爵府

我係蕭醫生度脫左300幾粒,主要脫身,埋單要3萬7!因為係乳房位置有,所以我一定要揀女醫生…
希望幫到你!

洋房

回覆 babybabywanted 的帖子

37k 咁貴?😭😭想問做得好唔好? 好驚有’la’.
Thanks!!!!

侯爵府

ippu1505 發表於 18-5-21 15:41

37k 咁貴?😭😭想問做得好唔好? 好驚有’la’.
未甩焦,不過我覺得唔會有LA,因為醫生都整得盡量細……好唔好呀?因為多粒的關係,始終都係做漏,我估你要自己檢查清楚位置,然後提佢……
但我覺得係有out budget,初診時,佢明明話兩萬一定得,最尾竟然一個double……
如果你真係好多粒,我勸你搵D一個lump sum,唔好逐粒計個D……
因為落手做時,係會俾原先係咁易檢查時多出好多!

洋房

好! 唔該晒! 諗緊分2次去DR.SIU 做face + neck 同長沙灣Dr. Lau到做身, DR. LAU 好似平好多. 但見到有人話打漏好多. 都唔知點好

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

其實有買保險都claim到

洋房

回覆 km1021 的帖子

My insurance only cover 80% of the operation fee, also need to add up consultation fee. So I still need to pay 4-5k after claiming my insurance.

大宅

ippu1505 發表於 18-5-21 18:17

好! 唔該晒! 諗緊分2次去DR.SIU 做face + neck 同長沙灣Dr. Lau到做身, DR. L ...

可以pm dr.Lau 资料给我嗎?

侯爵府

回覆樓主:

男醫生,問左$7800包脫100粒

大宅

ippu1505 發表於 18-5-21 00:04
你好! 我其實幾年前生左粒粒係眼底, 無為以無理到,點知上星期做FACIAL 話係疣, 要即刻脫
上網係咁resea ...

我最近都搵左女醫生脫面,頸,心口既疣用左$15000。佢係逐part 計,面,頸計一part 心口佢計半part 。脫完兩個月內包一次覆診,如仲有會脫埋,覆診俾診金$850。

大宅

connie_son 發表於 18-5-22 10:48
我最近都搵左女醫生脫面,頸,心口既疣用左$15000。佢係逐part 計,面,頸計一part 心口佢計半part 。脫完 ...

可否pm 資料? thanks jm

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我最近都搵左女醫生脫面,頸,心口既疣用左$15000。佢係逐part 計,面,頸計一part 心口佢計半part 。脫完 ...

可否比資料我

大宅

回覆樓主

咁貴既?
我之前係呢度JM refer 左個女醫生,上星期做完
一part face $6000
脫緊蕉

大宅

我果個都係喎,係咪尖沙咀:mother:

大宅

volarbb 發表於 18-5-22 19:09
我果個都係喎,係咪尖沙咀:mother:

應該係
因為頸計一part和心口都有半part

洋房

回覆 volarbb 的帖子

我去LM果到話有~130粒,所以要18000.我想全身脱,如果身唔係好多一part 計好似唔係好抵,
介唔介意話俾我知醫生資料?thanks!!!

侯爵府

ippu1505 發表於 18-5-23 09:08
回覆 volarbb 的帖子

我去LM果到話有~130粒,所以要18000.我想全身脱,如果身唔係好多一part 計好似唔係好 ...

其實你身體邊度有?
咁都好呀,佢真係直情話你知有幾多粒再報價,咁樣唔駛好似我咁埋單眼都突!

當時醫生同我講姑娘幫我搽麻醉時會幫我數粒數,唔驚爆budget ,結果,姑娘都無逐粒數,而且其實佢都唔識睇邊d係疣....

講真,佢話就話會姑娘報數,咁唔通做一半唔做一半咩?!如果我初診時佢話要咁貴,我未必係佢度做啦.....

洋房

我好似手都有. 但應該得10幾粒。而家應該去劉醫生到脱全身先,如果再出就三個月後先去見其他醫生,咁樣好似最平。想問如果星期六整,星期一返工都無問題?
如果俾錢先突然話貴double都幾唔合理!!登你唔抵!

侯爵府

ippu1505 發表於 18-5-23 10:17

我好似手都有. 但應該得10幾粒。而家應該去劉醫生到脱全身先,如果再出就三個 ...

整完第二日返工都無問題,不過唔可以化妝囉...

侯爵府

ippu1505 發表於 18-5-23 10:17

我好似手都有. 但應該得10幾粒。而家應該去劉醫生到脱全身先,如果再出就三個 ...

提提你~ 蕭醫生過左70粒後就係100一粒,所以如果你身體得10幾粒,而你又會去蕭醫生度整面頸,咁不過係埋蕭醫生度做~ 蕭醫生 61-70 spots 要$9000,其後100蚊一粒,你自己計下~

首頁
12345...9

尾頁

跳至