美容扮靚

跳至

首頁
12345...16

尾頁

侯爵府

上星期去Cosmax 打第完5次斑, 打之前影相做皮膚分析, 打完後俾我睇返我第1日影既皮膚分析做對比, 雖然我自己都覺得d斑淺左好多同白淨左, 但睇左對比後, 我真係好開心, 連醫生都話我效果好好, 因為我全面既碎斑已冇曬, 只剩返權骨上幾點權痣斑 (荷爾蒙斑中的一種), 只要我繼續努力打, 好快可以理想逹到。我即刻再join5 medical laser facial, 下月去尖沙咀新店做。

我之前考慮左好耐, 曾經都好猶豫, 好驚出問題, 又問左好多人先決定開始打斑行動。

我本身皮膚白, 冇雀斑所以就冇需要打結焦, 我係較深層既斑, 每次只做打斑同嫰膚兩部機, 到第5次打斑時, 佢地安排左醫生入房幫我打兩邊咀旁既少少微絲血管, 幾日後皮膚整體更白淨。

我真心推介, 除左打走斑斑, 全面膚色勻云左, 嫰膚部機可以激活肌底骨膠原,皮膚更有彈性同光澤, 雖然係較貴, 但令我好放心, 真係好值得。

打完第6次, 更新在 #42

打完第10次, 更新在 #191

打完第12次, 更新在 #291

打完第13次, 更新在 #305

大宅

回覆樓主

是否五次後會俾你睇相作對比?我剛做完三次,今次打結焦,由於斑又多又散,幾嚇人,現在等緊甩焦,希望快d見效果

男爵府

回覆樓主

請問幾多錢?

侯爵府

回覆 fany 的帖子

第5次時會俾相你睇對比, 我係打一次比一次好, 因為我面都有好多碎斑, 冇諗到可以打4次就清晒d碎斑。

侯爵府

回覆 lingling66 的帖子

Medical laser facial $2900 一次, 買5次有9折, 新會員再9折, 第一次見醫生如有舊會員介紹, 可免$600醫生費。

大宅

anma 發表於 18-5-21 11:46
回覆 lingling66 的帖子

Medical laser facial $2900 一次, 買5次有9折, 新會員再9折, 第一次見醫生如有舊 ...

另洗唔洗再買其他藥?

侯爵府

回覆 mwm116 的帖子

第一次打斑, 好似要多俾$100定200, 唔係好記得, 醫生開既敏感藥同藥膏, 以備需要時用, 但之後就唔駛。

大宅

anma 發表於 18-5-21 11:55

第一次打斑, 好似要多俾$100定200, 唔係好記得, 醫生開既敏感藥同藥膏, 以備需要時用, ...

你只join Medical Laser?
只比了五次錢?
有無買佢產品?

侯爵府

係呀!我只join 5 次Medical laser, 冇買其他產品。

大宅

anma 發表於 18-5-21 12:36

係呀!我只join 5 次Medical laser, 冇買其他產品。

打完你自己用咩產品補濕?因聽講打完好乾好痛

侯爵府

佢地Consulant 完全唔hard sell, 只會講呢期有咩promote做緊,我冇買佢地二月時做promote 既 coupon, 冇買補濕導入,佢地一樣服務同表情,好nice!而且治療師好專業,我做5次一共試左3個治療師,水準手勢都好好,打完兩日後會電話跟進情況,好貼心。

侯爵府

打完我早晚搽蝸牛精華,每晚敷水份同蝸牛mask,我皮膚中性偏乾,都頂得住。

大宅

anma 發表於 18-5-21 12:46

打完我早晚搽蝸牛精華,每晚敷水份同蝸牛mask,我皮膚中性偏乾,都頂得住。 ...

想問你你邊隻牌子?邊到買幾錢?
謝謝

大宅

anma 發表於 18-5-21 11:55

第一次打斑, 好似要多俾$100定200, 唔係好記得, 醫生開既敏感藥同藥膏, 以備需要時用, ...

打結焦另外俾$配兩款藥膏

複式洋房

anma 發表於 18-5-21 12:43

佢地Consulant 完全唔hard sell, 只會講呢期有咩promote做緊,我冇買佢地二月時做prom ...

Thanks for sharing! Very interested!
Was it done at CWB?
And may you PM me your membership number, please?!

侯爵府

回覆 forestmama 的帖子

Check pm please.

侯爵府

Check pm please

男爵府

anma 發表於 18-5-21 10:59
上星期去Cosmax 打第完5次斑, 打之前影相做皮膚分析, 打完後俾我睇返我第1日影既皮膚分析做對比, 雖然我自 ...

你只打1064就去晒D碎班?冇打結蕉?

水晶宮

回覆樓主:

尖沙咀有分店? 我以為得中環和銅鑼灣,尖沙咀近我喎,想試

大宅

回覆樓主

我打完5次都無比返相我睇!之後我無join。好似感覺做完第三次之後對我已經分別不大。但雀班真係好快打得走

首頁
12345...16

尾頁

跳至